prosperity..rose...and..kellogg's..

oooppppsss... tak pasan... dah lama simpan entri nih dalam draft.... tak publish2 hehehe... nampak sangat tak well amnage kan.. heheh... sesekali apa salah nya... sesekali ker...??? hahaha... jawab sendirik ok....
actually sessi properity ini adalah unplanned... dok bertapa dlm meeting room... lama2 jadik tension... yelah bukan duduk dengar-angguk jer kan... ideas-comments-etc lah.... tepat kol 1 boss kata break..yahooooooo dot com.... terus terpikir nak makan properity... zasssss.... kuor... gi McD..tapi tatau ank g kat mana....tetiba sampai lah kat McD Mont Kiara kan..hehehehe

lunch time..ramai org beratur kat mcD... kalau ujung bulan kan... motipp..???... ada lunch value meal yang sungguh berbaloi tuh kot.... agaknya lah... hehehe

bila sampai parking... text rose (hazelrose79.blogspot.com) .... ajak lunch skali ... " u kalau nak ajak i lunch kene text i kol 12" ...hah rose cakap cenggitu... nest time i text u kol 12 erk..hehehehe...so rose yang beli drinks je..... skang..memasing bz... mana yang sempat..kita jumpa..hehehe

exactly depan meja kitorang...kellogg's ada buat promotion mende alah kat bawah tuh.... dah laam tgk kat market..tapi tak pernah cuba.... dah depan mata...try jer lah... emmm not bad.. sambar gak lah 1..hehehe... bestt lah korang.... bleh layan time breakfast nih.... betulll... tak caya ..korang cuba...
emmm bagus nih untuk aku jadikkan menu breakfast apabila aku berdiet nnt (ooittttt ... tak mula diet lagik ke...hisshhh... tak sedar diri..hahahahah)
alah... camna nak diet.. kalau diujung thn ada saja agenda makan2...huh...alasan memang tak bleh blah... apapun...pastikan kita tetap sihat ye.....
errr..... kak liza (liza365.blogspot.com) ...kita mula tahun baru lah... selaras ngan azam baru yang dah kita list kan tuh tettttttttttttttttt...ahhahahahaha








Comments

Liza said…
kita mula awal nak sid, masa tahun baru maal hijrah, cepat skit kurusnyer
adenium said…
liza - good idea kak liza.. let's atart... hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan