i'm online...do not disturb plssss...

meh nak citer pasal haziq plak.... haziq skang ... dah asyik nak main online game jer... game offline kat deesktop dia tuh... dia buat tatau jer skang.... desktop tuh adalah destop haziq... i bought for him... senang citer..takde nak kacau kitorang ngan lappy kitorang lagik.... kalau dah nak asyik main online game jer... mesti lah nak broadband kan... umi dia dok congak2 lah tuh nak ada internet connection...hehehe
aku pun tak sangka... this 3 and a half year boy nih dah bleh main certain games... kengkadang ada games yang bagus... yang kira bleh uji minda lah... jugak.. for small kids....

kalau korang perati bebaik... tgk ada part gelap hitam kat skrin tuh kan... tuh time dia malas... kalau tanya... naper hitam....senang jer dia jawap... ' tu masa malam lah along'.... hah gitu...heheheh ...
so.. bila haziq dah conquer internet....kurang lah masa kitorang kat internet.... sbb tuh blog update asyik tergendala.... biasa aku update blog dihujung minggu kat umah haziq... errr... good excuse kan...hehehehe
kengkadang cuba lah tease him jugak... haziq.. kenapa laptop haziq nih tak macam mamalong punya...'ini desktop lah... laptop yang boleh lipat2 tu' ... gud answer jugak kan... hahahah... ok lah tuh kan... hahaha...

ce tgk plak kat screen tuh bebetul... kaler putih plak kan... emmm kalau tanya... kenapa sumer kaler putih plak nih.... 'dah siang lah along..' hah ko.. la;au dia dah malas cenggitu lah... semua dia kaler satu warna jer.....

tatau lagik nk register haziq kat skul mana.... skang apa2 pun asyik berkaitan dengan skul ajer... harituh dia dok tgk 'gang bas skolah' ... bila org lain nak tgk citer lain... bleh dia jawap... 'alaaaa... haziq nak tgk gang bas skolah lah....kan haziq dah nak skolah...' ... again..gud excuse...hehehe...
satu lagik... aku dok cakap lah ngan dia...nnt kalau nak skul... kita g shopping ye.. beli book,... pencil... bag.. etc lah kan.... dia bleh tambah...'beli bas...' ..hah kau.. kalau takde bas..macam mana nak g skul kan..hahahahahah.... bleh dia ingat... meja kusi kat skul tuh pun kene beli... bleh gitu....heheh
semoga haziq akan jadik org berguna suatu hari nanti.....




Comments

atty's said…
kan main lagi haziq..nak jadi blogger tegar..
Anonymous said…
gud boi nye babay umi...
*ayu the sun* said…
bila lah i nak dapat jumpa haziq ni... huhuhuhu...

get well soon sid..
*hugs*

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!
adenium said…
atty's - tunggu masa jer tuh hehe

anonymous - gudbye ke gudboi...

*ayu the sun* - nnt lah one day i bawak dia erk.. :D
Anonymous said…
ade gek TING kat sblh kanan kibod tu..bile la baby umi nak brenti..kiman dah pesan nak skul xleh hisap TING..
adenium said…
anonymous - tuh gambar yang first siap kat mulut lagi tuh...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam