jom makan-makan : restoran menara (PAKISTAN)

sesapa yang suka makanan middle east nih... meh cuba makan kat sini.... aku rasa best jer makan kat sini...(tolong jgn salahkan aku yang memang suka makan ,..dan kata makan sumer best... :P ) ...
tak plan nak ke sini.... tetiba ternampak.... so terus melepak..... detail alamat kedai alah seperti dibawah... hish... aku nih... buta bab subang jaya nih.... tapi.... kedai nih... opposite... geylang kopitiam ....


tatau nama apa... tapi best...
chicken beriani
tandoori chicken
mutton
lupo nama... tapi yang bayam ngan cheese tuh.... bestt... first time cuba...
manggo lassi...
kenyang sungguh... owh ya... ada order satu nan... nan punya lah banyak jenis.... tatau nak pilih... order nih... makan with 4 adults... n 2 kids... tersandar kekenyangan..... heheheh
so apa lagik... bleh lah try...


Comments

kakcikseroja said…
Harga dia ok tak? :)
adenium said…
kakcikseroja - tatau lah nak cakap kakcik.. semua kat atas tuh... plus nan haper ntah.. yang stuffed with chicken..plus 2 mango lassi... rm 108..
atty's said…
bila nak banje kty ni sid..
Lyn Yusoff said…
Sid,
sedap ker??
lyn tak pernah try lagi..
teringin gak ni.. hehehe
adenium said…
atty's - hahah... kene tunggu bonus lah camnih... heheheh

lyn yusoff - sid suka... so sedap jer... worth trying lyn... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan