cerita sana sini

sepanjang minggu nih aktiviti tak lah banyak sgt.,.. dah katanya bizi kerje.... errr... aktiviti aku masa kerja ker.. hahahaha... apa2 jer lah kan....

ingat tak kesah entri online printing aku dulu... emmm malas nak link... huishhh kali nih aku dok print untuk my sister plak... lagik sekejapan korang.... upload arinih... esok dah sampai depan pintu.... so roughly...sehari dua hari jer lah... sungguh impress lah ngan service eoe.com.my ni... keep it up...
membeli berjenis jenis pau... untuk aktiviti makan2... dah tuh... tatau nak masak apa kan... nak beli mende lain... tetiba... dah takde plak mende tuh... dah habis kot...so... takde pilihan... hambik jer mende nih..

ikannnn..... wahhh tetiba jer ada aquarium..... actually niat nak membela ikan memang ada.... tapi... biasalah... alwitz aim big.... so nak ada aquarium yang besar gabak jer... tetiba.,... dah minggu nih... dua kali masuk kedai ikan... hmmm terus maca menarik gak bela ikan kecik2 nih... hahaha.... tapi... apapun... lps raya lah start project nih...

new zealand natural ice cream... hmmmm yummy....
oblong... dari gerai berger belakang intan nih....
another FM collection... banyak gak lately dapat FM... tapi kalau dapat... lupa nak capture..terus tempek kat fridge... selamat lah.... hehehe
wahhhh... ada mee segera yang healthy rupanya.... hehehe... kalau dulu... ken main kan... tak bleh makan mee segera.... ok jer lah rasanya.... fave aku memang ayam flavour ye.. hehehe... dari dulu...kini dan selama nya... :P
hahhhh apa nih...??? daging berger...goreng ngan mix vege... errr... actually... ada mende lain nak buat.... tetiba terjadik nih.... nih lah kalau tgh lapar... tgh malas.... tetiba plan lain... jadik lain....
err...sekian sahaja... :P


Comments

lapar tgk sekerim tuh... heheheeh
klik nunag juga bg kaya kaya kaya....
Liza said…
nz ice cream...mmg best!
adenium said…
mimie azimask - ice cream tuh memang sedap mimie... hehehe...

mimiazimask - tetttttttttttt :P

Liza - yes... best kann...mango sorbet pun terbaekkkk

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam