sesi makan @ friendster

emm dah lama tak jenguk friendster aku.... sesapa yang nak add friend... sila ke facebook plak erk... emm aku pun kurang pasti... ada tak... facebook cafe ke... bloggers cafe ke... emmm jom carik modal bukak cafe cenggini...wahhhhhhhh....
kenapa kami... GBM witout yan yang dok jauh kat johor.... n kak red yang kerja ..jauh di jalan ampang kan..heheh.. si ayu the sun walaupun keje bukan di area kiara nih... tapi ayu adalah cuti kan....
kenapa pilih friendster...??? satu... sebab tatau mana nak g.... since ayu kata... tak kesah kat mana2... lagipun...aku memang tak pernah makan kat sini... dan dah lama nak makan sini... so bilarose cadangkan tuh... aku terus on jer... sbb memang aku actrually nak gi situ gak... dan yang paling penting... dekat ngan opis dila hehehehe... tapi dila lah yang paling lambat munculkan muka kannnn....hehehe



rose dengan makanannya... nasi goreng apa ye.. comes with daging masak merah.... best gak ....
ini plak ayu punya dish....chicken chop gitu lah kot.... tapi siap ada cheese kat situ... tak tahan ... best jugak...
dan yang healthy nih adalah aku punya... hahaha.. dan dan healthy kan.... actually aku dah banyak makan lah hari tuh... so tatau nak order apa... walaupun nampak simple... tapi tidak lah mengecewakan aku...
ini plak adalah dessert yang kitorang order... pancake ngan aiskerim... sampai jer ...nampak menu nih kat luar cafe... aku dah terpikir nak order.... rupanya dorang yang lain pun cenggitu,...heheheh...
dan yang nih plak...dila punya pasta.... aku walaupun dah kenyang yang amat sangat sempat gak rasa... abis..kang aku tak belh tulis plak taste nya kan.... not bad.... sedap gak.... standard aku lah kan... hehehehe

dila adalah balik opis awal... kitorang masih lagik... dok chit chat kat situ.... 3 orang.... sambil plan nak lagik gi makan kat situ kan... kengkawan yang lain... ada mau ikut ke... hehehhe... jommm... errr... ayu... bila nak cuti lagik....???






Comments

Mr & Mrs MonDoK said…
.:: Ooo... Ada ek restoran FRIENDSTER??? Pasnie ada restoran FACEBOOK... Muahaha!!! Tapi kat mana ekkk??? ::.
Umi Rose said…
mrs mondok...sama lah mcm I cakap...pasni ada restoran facebook plak..

sedap oooo makanan kat situ..serius
mau polloww jugakkk!!!
Harry said…
yummy2...terliur air liur i, huhuhuhu
cik syahira said…
assalamualaikum.

ehhehe..
sempena belum masuk ramadhan ni, moh kita update gambar makanan di waktu siang. he3x

kak,
nampak sedap la sayur2 tu.
Adam Arjuna said…
bila agak2 nya blogger cafe tu nak dirasmikan?

jgn lupa jemput yer... hehe
adenium said…
mr& mrs mondok - ada..hehehe...restoren friendster nih kat damansara perdana...


umi rose - besttt... so bila next trip nih rose...heheheh

mimie azimask - jommmmmm...

harry - memang yummy.... hehehehe

cik syahira - ye betul..... errr... betulbetul betul..hehehe

adam arjuna- dont wori adam.... akan ku jemput nanti ye....hehehe
JIVEBUMZ said…
restoran nie macam pernah ku nampak.. kt sunway pyramid ker?? kalo tak salah la.. hihi macam best jer tempat tu kan..
adenium said…
jivebumz - memang silap..hehehehe...friendster nih kat damansara perdana...
daela said…
wink2...aku balik offc ngam2 seng ko tau ark sid..pastu aku dok kejap DA sampai ngan kuncu2nya pas solat jemaat...kakakakaka...
adenium said…
daela - hehehe... sbb tuh kitprang crik tempat yang dkt dgn ko...
dila.. banyak seii tempat makan kat opis ko...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan