Food Review : Murni SS2

jommmm aku nak citer pasal restoren murni nih....dah banyak kali aku dengar pasal murn nih... so .. ntah macam mana... aku terasa gak lah nak g sini....
lokasinya kat SS2... sederet ngan Secret Recipe.... ngan Public bank.... kira facing jalan besar yang mengadap umah orang tuh......

malam tuh.... four of us yang g sini.... uncle fee.. aunty tita..aunty anje.. and me... .. macam kat william gak... no menu.... so... uncle fee ordered chicken chop....aku rasa biasa jer...
auntie anje ordered spaghetti.... sungguh biasa saja rasanya... nothing special.....
ini nasi goreng chicken chop..... aunti tita.....
roti hawaiian .. macam murtabak... cuma filling dia lain... not bad lah...
my soft shell crab... sangat tidak fresh.... so.. tidak dapat menikmati dengan bestt nya...
dragon pizza.... this one bestt.....
filling nya telur.. ayam... etc... a bit cheesy... bestt lah bagi tekak aku....
huhhh... first time aku tgk crowd yang macam nih.... kalau korang nak tau.... panjang giller dorang letak meja... dan orang adalah penuh..... bukan tu saja.....ada yang masih berdiri nak tunggu.....
food kat sini... aku rasa... korang perlu tau apa yang best untuk dimakan lah.... kalau nasi goreng ..spaghetti sumer tuh... biasa jer rasanya....
so korang kene lah tgk.. apa yang oarang lain makan.. yang nampak pelik... hah itu lah kot yang pelik....
apa sebb orang sgt ramai.. aku pun tatau... sbb only certain food jer yang sgt maverless.... emmm.. mungkin sebab murah... dan servis dia cepat.....
tapi apa kata kalau korang g try sendiri... heheheh... mungkin lain plak yang korang rasa kannn...hehehe




Comments

cik syahira said…
assalamualaikum.

selamat pg kak.
ouh sy suka makan kat sini!
juice dia adalah sgt meletops!
letopsss.. letops. sedap nya..
so far la. he3x.

menu, tak reti order yg lain kecuali kueh tiaw utara.
makan panas-panas menangis..
rupa dia biasa rasa not bad lah.

*berbaloi-baloi. hu2x
adenium said…
cik syahira - hehehe.. memang betul... cuma kan dik.. nak carik parking ngan nunggu tuh yang jenuh..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan