pembukaan akademi baru REDGLOW

tahniah...tahniah...tahniah..... wahhh REDGLOW semakin mengembangkan sayapnya.... REDGLOW telah membuka satu lagik akademi.... di shah alam....

sila klik sini untuk maklumat yang lebih lengkap :-) http://redglow-portfolio.blogspot.com/
sesamapai jer.... wahhh anak-anak hangkat ngan mak (redmummy.com)......terus catch up.... hahaha

klasik jer tgk gambar kak red tuh.... suka.... tgk gambar tak kaler.... kak... ce buat entri gambar eyeshadow takde kaler plak.... heheheh,..... yang dua orang lagik... mesti korang dah kenal kan...orang kuat REDGLOW..... ina ngan najwa....

meh aku tempekkan kursus yang REDGLOW tawarkan.....

dan lagi....banyak kan... nih kalau ada sesapa yang nak bukak salon...spa ke... bleh dtg belajar kat akademi REDGLOW tau.... kalau nak belajar untuk diri sendiri pun boleh jugakkkkk.... menarik kan....
aku terpaksa balik awal hari tuh... sebab ada hal lain yang nak kene uruskan.... so tak banyak gambar yang aku dapat snap..... apa pun.... sekali lagik... TAHNIAH REDGLOW.... semoga akan terus berkembang maju......
alamak...dedicated link akan di hapdet kemudian..... :-(














Comments

atty's said…
bagus ler red glow..makin melebarkan sayap nya ..
Liza said…
suker tgk bila org berjaya dlm business....hopefully diriku ini akan menyusul....
cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

ruginya tak dapat dtg ahad lepas.
tak sabar tgk blogger lain update story ttg ni.
he3x
adenium said…
atty's - rezeki tuh kan kakty..hehe

liza - saya pun suker... selamat menyusul dan selamat be4jaya kak liza.. :-)

cik syahira - dengar nya syahira nak dtg... tapi takde muncul pun.. :-(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan