cerita sepanjang minggu...

minggu ini aku sungguh lah bizi nya kat opis.... sebab ada event... dah tuh... lepas opis... aku memang nak rehat jer rasa... sebab tak cukup rehat buat aku jadik kurang sihat... minggu nih penuh dengan aktiviti makan....

korang seriesly...berat aku dah naik.... aku takut giller dah nih... tapi tetap gak makan.... heheheh... bila lah aku nak sedar kannn.....

monday hari tuh... ada lah hari berjumpa bloggers kot.... tghari... aku g lunch ngan rose kat ikea.... sebab aku g ikea... tolong belikan beberapa barang yang aku berkenan.... dah tuh.... ada lah jugak yang aku rembat.... tapi tetiba teringat kan sesuatu kat ikea yang aku macam nak beli je.... hehehe

lps ofis... g plaza damas... jumpa munirah abd... bagik sample kueh... chit chat kejap... dah kene blah... nak g kg tunku plak...

so dengan merentas jam... aku g kg tunku plak... g jumpa ayu the sun.... g hambik cuppies yang sungguh sedap tuh.... besttttt....

lps tuh jumpa g ttdi jap... jumpa another fren... sbb tuh aku kene cancel kan satu lagik appointment ngan kawan aku @ 1030... sbb letih sgt dah....huh... cuba korang bayangkan... lps opis.. aku kesana kesini.... penat wooo.... sebab tuh aku nak sgt rehat ....

kengkadnag almost everyday aku balik lambat.... kalau balik awal sket... dok lepak kat dunia cyber tuh plak... huh.... kadang2... sampai tertido...heheheh...

sebab tuh aku perlukan rehat... perlu rehat.... dan minggu ini... aku memenat kan badan yang konon nya berehat di luar KL.....


Comments

cik syahira said…
have a great weekend sis.
Liza said…
have a good break, see you next week!
adenium said…
cik syahira - thanks..:-)

liza - thank you ..:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam