nak letak tajuk apa nih...

nih apa aku nak cerita nih..... actually...motip cerita nih satu jer... nak citer... aku g hambik carrot-walnut cuppies yang besttttt... ngan ayu the sun......
aku nih kejap nak dtg malam.. kejap petang.. last2.. dtg petang.....lps balik keje.....ayu cakap.. jumpa tak carreta cakes n cafe... kat kg tunku... aku nih yang macam lah tau sgt kampung tunku nih.... aku pun tanya... wahh betul plak tempat tuh... senang lah nak tuju... heheheheh

tadaaaa....ini lah cuppies itu... tetiba teringat nak makan... aku order ngan ayu.... ada 36 bijik... giller lah kalau aku makan sorang kan..... hahahaha... harus di bahagi bahagikan ngan orang sekeliling..... kalau sesapa nak try.... sila ke blog ini untuk pertanyaan : http://thesunearthmoon.blogspot.com
aku yang dah sememangnya kenyang.... order meehoon nih.... nampak biasa jer kan... tapi tasty... not abd tau....
ini nasi goreng ayu the sun.... errr.. ayu the sun punya nasi goreng... bukan nama nasi goreng tuh ayu the sun.....

mintak manggo juice... skali dtg macam ice blended jer... tanya2 .. memang ini lah manggo juice... bila aku minum.. memang manggo juice pun... sungguh pekat....
jom layan menu ....



jom terai makan sini....




Comments

daela said…
hehehehe...ko ni sdi..makanan ngan ko x boleh dipisahkan...toi ark???hehehehe...
Liza said…
amboi, betul2 ingat si ayu dah ada nasi goreng sempena namanyer
*ayu* said…
muahahaa...
nasi goreng ayu the sun satu!!!!
muakkaaaaa
adenium said…
daela - itu lah trade mark aku....hahahahah...

liza - hahaha... tuh lah... empunya diri pun dah perasan tuh...

*ayu* - hampehhh..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan