food review : Leo's

meh nak citer pasal kopi nih.... nih aku buat citer kopis jer lah ye... sebab aku dtg sini pun... dah hampir awal pagi... so nothing much yang aku bleh cuba.... err.. actually aku nak cuba roti ngan aiskerim... dah hampir pagi tuh... dah takde lah kan....
actually my fren yang kat penang tuh.... nak minum kopi.... dia nih.... memang penggemar kopi yang tegar.... sungguh tegar... dia tamau lah g starbucks.. kat US NZ pun starbucks... nak carik yang lain... actually ada gak lah few choices yang dia bagik.. tapi sungguh lah awal tutup kedai2 kopi tuh.... so.... aku g lah kat ss2 nih..... tgk satu kedai nih... leo's....

sunnguh aku lupa aku kitorang order apa.....



kalau dah kata penggemar kopi yang tegar nih....tengok kaler kopi tuh pun dia dah bleh buat macm conclusion... aku tau minum jer..hehehehehe.....
ubi...nnt ko dtg lagik...kita g lah try kedai2 kopi yang lain tuh erk....






Comments

Gina said…
sid..sedapnya nampak makanan-makanan tu...one day nnt I'll try it
*ayu* said…
roti bakar dia meletops!!!!!
adenium said…
gina - not bad gina.. banyak choice jugak... memang kene cuba.. :-)

*ayu* - jom beb .. minum2 petang kat sini.... lps tuh kita pekene durian ...hahahaha..tetiba kan..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam