BBQ session...

saturday harituh... ada makan2 kat umah kak liza ..actually mende nih dah di plan about month ago... untuk nak buat makan2 untuk farihah....
kak liza dah prepare mee rebus.... korang... kak liza memang pandai masak ye.... series...memang besttt... kak liza... semoga cita2 kak liza... akan menjadi kenyataan nnt...dan kitorang bleh tumpang makan... heheheh

antara barang2 untuk bbq.... ada ayam... lamb... sosej... burger... huh... sungguh kenyang lah aku hari tuh... dan yang seronok... orang membakar.... aku makan....hehehehehe
hari itu... sungguh kaya dengan cake.... ini adalah cake yang disponsor oleh vagg... thanks...best cake nih... kecik2..senang sekali ngap... lps tuh ngap lagik... dna lagik....
cake nih.. dari ayu (tak)solo ngan eliyashezeli.... selamat berpantang elly.... heheheh...
nih cake lagik jugak... farihah yang buat... ini cake coklat... apa ye nama dia.. lupa lah plak... tapi coklat ye.. walaupun merah.... bestt...cuma topping dia manis ...
sekali arung nih... sambut besday kak red , farihah dan AK -... heppi besday u all... walaupun dah lama kannn..hehehehe

sessi menapau..... tengok lah ayu the sun, rosengan ayusolo dok sibuk memnapau untuk kami2 semua.... dan korang tgk lah kak liza menjadik mandor..hehheh.....
yan ngan dila pun tak dapat datang..... tapi kitorang memang have fun lah saturday tuh.. siap ngan kenyang yang amat sangat.... thanks kak liza... jadik host.....




Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam