BavariaMotorWorks

emmm kalau korang tanya aku... dari dulu lagik... aku memang sungguh lah mengidam kan BMW nih,.... tapi aku ...hahahah..memang lah jauh dari mampu skang nih nak pakai .... tapi suatu hari nanti kalau aku TERkaya ker... tatau lah kan... tapi buat masa nih... setakat nih... tidak lah nampak bayang nya untuk aku memiliki kereta ini..hehehehehe... dapat rasa naik yang kawan2 pun cukup lah buat masa nih.......

nih aku snap gamnar kat damasara utama.... tetiba tgk kereta tuh kat atas tuh... huh teruja korang.... rasa macam nak keje kuat...kumpul duit beli nih... tapi apakan daya..hahahaha.... aku pun tatau lah kenapa aku memang sejak dari dulu suka sangat BMW nih..... nampak berprestij jer kan....

emm kalau aku dapat yang 3 series tuh pun dah cukup sangat2 dah kan.... mesti best nih... running kat hi-way lah aku terus kalau dapat kan.. hehehe.. apa kereta idaman korang erk..???



Comments

cik syahira said…
assalamualaikum kak.

ok set.. nnt sy roger bola entri my dream car keluar ek. hi3x

wink..wink.
atty's said…
kty doakan semoga..tercapai niat sid one day nanti..amin
Ayu Zuraida said…
klu u perasan, kete ni sekali imbas depan dia macm jaguar..i dah lama perhatikan..
adenium said…
cik syahira - wkaoy sis... a :-)

atty's - insya allah.. :-)

ayuzuraiza - emmm skang macam dah minat car jenis lain jer sebenarnya...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan