Food Review : Charms

korang.. satu lagi food review sebelum puasa nih... kang ramai pulak yang marah aku.. kalau buat food review bulan puasa..... rasa lapar lah... tak sabar nak tunggu maghrib lah... kan.. heheheh
ok kali nih.. aku nak intro kat korang CHARMS.... LOKASI: 1 UTAMA, kat sky bridge(ye ke ..???alah laluan untuk connect new n old wing tuh) tingkat paling atas...


ada jugak tempat duduk ala buai cenggini....
cendol... ok.. kurang manis jer...
air laici n apple kasturi
fried kasturi.... not bad....sedap...
mee kungfu kot... lupa.... ini best bagik aku.....
fried mee suah ...biasa ajer....
cucur ... ini besttt... crispy outside... but veri soft inside..... sos dia pun best....korang kene try...
sejak buat food review nih... berat aku adalah naik... hadoiii... kene puasa betul2 nih..hehehe.. turun kan berat...untuk food review selepas puasa.....
so aku rekomen korang bleh datang CHARMS.... banayk pilihan makanan nya... kalau taknak makan yang berat2.... rojak buah... or snack pun ada..... so ..tunggu apa lagik....







Comments

Lyn Yusoff said…
hi sid,
wah!! Food review lagi..
nampak menyelerakan ni..
yummy.. yummmyy
wajib try bulan pose nnti..
atty's said…
sid banje kty ..huhuuh..sodapnya .
adenium said…
lyn yusoff - yess lyn... memang kene try.. dah banyak kaloi gak i dok lalu lang situ... bila try.. tak menghampakan...

attyfir - no problem kakty.. kene tunggu lps raya lah nampaknya nih..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam