haziq baca buku

korang..dah lama tak buat citer haziq kan..... ya allah skang nih..nakal yang tersangat lah amatnya... malas nak citer.... nakal.. tapi manja.. kalau kene marah kat abah dia... huh..cembeng tak ingat dunia... sket2 nak cembeng tau.... memang tak bleh blah...
nih bukan senang nak tgk haziq baca buku... punya lah banyak aku beli kan buku... takde nya dia nak baca,,... pegang lah 5 minit... lps tuh... tinggal... ehh 5 minit tuh kira lama dah tuh...hehehe

sebab punya payah nak tgk haziq pegang buku.. malam tuh.. aku dok buat kerje kat net dalam bilik.. tetiba dapat msg dari adik aku.. ' tgk anak buah u baca buku..' ... aku kuar tgk dok pegang buku... sambil mata kejap2 kat tibi..hahahahah....
punya banyak buku... buku bob the builder jugak yang dia suka.... nnt bleh lah dengar... '.. it.s dizzy..' ... 'it's muck..' ..bla..bla..bla... 'it's bob...'...malam tuh.... dia tersilap yang last sekali... tulis 'gudbye' .. tetiba dia cakap.. bye bye.... tapi dia ingat tuh silap.. terus tanya umi dia.... then dia betulkan...'gudbye..' ...sambil tangan melambai2....
ini ada lah auta sahaja tua... takde nya haziq nak tekun cenggini... lebih2 lagi... kalau dia tau orang nak hambik gambar.....heheheheh tapi yang nih...mata dok tgk tv.. aku cakap... haziq.. baca book tuh... terus baca ..sbb dia tau tangan aku ada camera.....
haziq adalah tau ye... kalau ambik gambar bagai gini... memang masuk blog... so kalau mood dia nak di blogkan... dia reti lah berlakon...hehehehe.....
soooo cleverrr.....







Comments

Umi Rose said…
hahahaha...clevernya haziqqqqqqq....boleh jadi pelakon terbaik nih....budak2 kalau kena buku tu dgn minat dia..mmg dia ok..kalau tak minat...harrammmmm nak sentuh
Munirah Abd said…
hahaha haziq haziq..

eeeee geram geram..

sedap gomol ni..
pastu bila gomol dia cam xsuka ha lagi sedap lah nyakat.. :p
JIVEBUMZ said…
kemain lagi haziq membace yer..kusyukkk
adenium said…
umi rose - tuh lah pasal rose... balik2 buku bob the builder jer yang dia baca... heeh

munirah abd - hahaha.. gomol lah... nanti dia kata.. kak mun nih nakal sangattttt.....hehhe

jivebumz - haziq kan pelakon terbaik..hehehe
Anonymous said…
baby umi gudboi...
adenium said…
anonymous - sapa lagik nak puji kalau bukan umi dia...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan