Food Review : restoren DAUN

korang... more food review..... kali nih restoren DAUN... LOKASI: PLAZA DAMAS..... kat hartamas.... susah jugak aku nak explain kat mana nih.... korang tau shopping complex kat hartamas tuh...??? hah kat situ lah...

banyak jugak pilihan lauk kat sini... walaupun masa aku sampai nih.... dah lama orang lunch....

menu healthy aku... kerabu mangga... tofu... ngan sup tuh... cuma RM3.....

jom layan gambar makanan kawan2 aku jugak.....
aku dok jumpa budak nih (muniiera.blogspot.com) lahhh... heheeh.. dok pass kan cornflakes pedas ku itu.... dia dok supply kat opis dia... lps aku bagik tester arituh......
korang jgn tak caya.... pagi esoknya... aku dan kengkawan datang lagik untuk cuba menu breakfast kat DAUN nih... sungguh tidak mengecewakan tekak ku...

ini nasi lemak yang munirah abd rekomen kan itu.... "nasi lemak dia besttttttttttt macam nasi lemak kat rumah" ... hah cenggitu lah komen dia.... untung lah ko dik... umi pandai masak kan.. apa lagik...sila belajar...heheheeh.... memang sedap nasi lemak dia... bersantan... (huh... gemuk tau.... munirah abd yang kurus kering bleh lah makan banyak)...
bubur nasi....

meehon
korang... aku rekomen restoren nih kat korang.... sebab makanan nya boleh tahan.... dan yang penting... murah..... so apa tunggu lagi.....





Comments

Lyn Yusoff said…
hi sid..
menarik ni..
yummy.. yummy...
let's go n try..
hehehe
adenium said…
Lyn Yusoff - hai Lyn.. emm i kalau bab makan.. memg menariks je..hehehe
Munirah Abd said…
ye ye daun adalah terbaik di plaza DAMAS!! sila terjah daun !! sblm puasa ni baik g..

eh kak ni bulan puasa namo letak makanan agi ye dlm blog..leleh guaaa
adenium said…
munirah abd - hahaha... ok apa... kalau bulon poser letak gambar makanan... nnt ada idea nak berbuka apa... hehe
haya_yaya said…
sid: restoran ni kawan kelas akak punyer...name jer kawan,tp x penah nyer sampai..
adenium said…
haya_yaya - so kak yaya.. bila nak buat lawatan kesini..roger jer..opis sid dekat jer ngan DAUN nih..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan