project alpha redmummy

korang sumer mesti dah tau kan... pasal project alpha nih... mesti sumer dah terjah blog redmummy dot com kan.... kat blog rose ngan dila kan... aku lah jugak terlambat... ingat kan dah kuor...rupanya dok lagik dalam draft.... itu lah padahnya.. kalau dok buat auto publish... kengkadang aku lupa mana dah kuor...mana yang blom kan.....
tahniah kak red... sebab dah nak kuor tivi plak.....ini project redmummy ngan nuffnang dan astro kan..... alah...korang mesti dah lebih tau kan..... kak red dah kuor kan teaser kan... so untuk kak red semoga lebih cemerlang lagik..... we all alwitz support u... :-)


kitorang GBM pun dapat lah tempias .. untuk jadik guest untuk project tuh.... tapi 2 orang hadik beradik lagik ....ayu the sun ngan yan bermasalah untuk dapatkan cuti... :-( ... so jom lah layan gambar2 nih.....
michael dok brief kat kitorang...






kalau tak susah gak nak ambik gambar bagai kan.... nasib baik haikal (adik rose ) ada..dan bleh tolong snap kan gambar2 nih.... thanks haikal...




Comments

Liza said…
malulah dah nak kawan dgn korang, org2 glamer seantero gitu!
*ayu* said…
kak liza... meh kawan ngan ayu...
:)
atty's said…
kty pun malu ar nak kawan ngn sid..dah popular..
Lyn Yusoff said…
wahh!! glamour u pas ni sid..
heheh
adenium said…
liza - huish...yang glemer yang menjemput kami jadik guest tuh kak liza..heheheh

*ayu* - ayu ngadaaaaaa...hehehe

atty's - hahaha...apa yang popularnya kakty... jadik guest jer.. yang popularnya..kak red...hehehe

Lyn Yusuff - wahh lyn ramainya orang cakap cenggitu... kalau glemer betul best gak kan..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam