project 30

hmmmm mari mengeluarkan cerita yang tersimpan di dalam draft.... kesah 30 oktober.. yang dah nak 30 november baru nak dikeluarkan..... dari tak bercerita... biarlah bercerita... walaupun apa yang yang diceritanya... hehehe

since.. dah lama berlalu... hehehe... aku kasik gambar jer lah... untuk package... jemputan... aktiviti... dan segala cerita...SILA KLIK SINI heheheh


aktiviti di MEGAKIDZ ..mid valley nih adalah untuk sambutan besday abang dan gegirl of MAK MERAH
besday nih... untuk kids... seronok ken main lah dorang dapat melenjan dalam nih kan... tak kesah dah... walaupun kesah episod besday tamat kol 1.. tapi the kids... masih dapat melenjan sampai lah megakids nih tutup.....

kitorang yang jadik penyambut tetamu... usherer... nih... sampai awal... tapi takkan nak melenjan main kan... hehe...so dok melepak.. borak... ye lah... bukan selalu jumpa.... tapi terpikir gak... pesal... dolu2.. zaman aku... takde pun mende alah cenggini ... hmmmm.. rugi rasa nya... hahaha ye ker....

present n cert untuk abang.... dari MEGAKIDZ... abang is 9....
present n cert for gegirl.... she is 6... dah nak masuk skolah betul....
birthday cake... for abang... uiiii abang jadik ben 10... tersipu2 malu abang... hmmm kalau abang tau nih... mau nya dia taknak nih kan.. hehehehehe.. abang.. abang....

birthday cake for gegirl....
barney.... n "frens" ...
bila dah ada besday party nih... part nak carik hadiah lah paling tak reti... selalu tau... kalau nak gi beli jer.. mesti dok pikir... dorang dah ada ke.. takde ke.... kalau abang ngan gegirl nih... lagik lah... dah macam2 yang ada...
dah lah MUMMY nya dah cakap.. jgn bawak toys... hmmm apa lgik nak bagik .. kalau nama kids jer... toys lah yang senang... hehehe... end up.. beli jer lah yang practical.. kalau dah ada pun.. bleh guna bebila... hahaha... ok kan....
tapi yang untung aku rasa haziq lah... bila beli lah hadiah kat mana2 kids pun... dia mesti dapat tempias... so.. kalau besday dia tak yah beli dah...
nak tgk hadiah the kids dapat.... SILA KLIK SINI PLAK .....
againnnnn heppi besday to both of them.... biar lah dah nak masuk besday yang seterusnya pun kan... :P

Comments

atty's said…
sonokkan sid..budak2 skrg celebrate besday .zaman kty dulu lagi tade apa2..just bawak makan satay je kot..hehehehe
adenium said…
atty's - hahaha.. ye betul kakty... tuh pun dah cukup hebat dah....
kalau ada celebration pun kat umah jer.. dan kawan2 dua 3 kerat kan....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam