haziq...haziq... dan haziq...

lama kan.. tak letak gambar2 haziq kat sini... malas nak transfer gambar dr kamera...so.. bila dah transfer...marilah lah aku meng-upload... hehehe.......biar lah gambar dah lamaaaaaaaa sgt pun kan...

main bunga api... masa ramadhan dulu

muka cembeng kat skull ..sbb ambik lambat...
haziq pun gosok gigi tauu... tapi punya lah kene ingatkan ... suruh ..bagai...
haziq di pagi raya... seb baik umi dia gigih gak carik baju melayu... merah lagikkk
muka manja.. pakai songkok...
kasi gambar penuh sket....
koleksi baju raya... tshirt merah ngan cauldroi(betul ke eja tuh) itam.. yang abah beli...
baju ben-10 yang mamalong beli...
baju raya maklang beli...apa lah yang dipikirkan tuh jiq...
hahhh...dapat satu idea....
tengah online ngan maklang...
haziq nak gi swimming...
sama jugak.. nak swimming kat K club...
makan roti bom...
riadah... dengan basikal lama....
sesi menerai test basikal baru..sebelum beli...


jiq n famili dengan uncle jen(zain) n famili.... masa raya kat umah wan lang.... dah besar ariana rania... tapi aku tak jumpaaaaa lagikkkk ..hahahah... punya lah banyak dah famili event yang aku miss nih.... hmmm

so,,, tuh dulu part 1.. nnt sambung lagik...

Comments

wida said…
alo..comelnya haziq.sama name dgn anak buah sy
adenium said…
wida - heheh... sama lah anak buah kita kan... :D
Anonymous said…
mamalong,tshirt n spek mata ben 10 original tau..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam