huhhhh nasib baik tak kantoiiii




besday ayu the sun... 13 november .... so,.... sure lah ada nak celebrate...or..jumpa.. makan2... kan....
satu hari dapat text dr MAK MERAH... kata nak ada makan2... without telling AYUTHESUN lah kan.... aku ok ajer...
tempat dah dipilih... SAMSARAA... (food update later yer.... kene bgtau jugak... ) ....
knowing ayu yang sgt lah hidung sensitip ngan sesuatu cobaan.... dan daya investigation yang melebihi paras normal..... dah kitorang.... eh...dorang yang lain... takut sangat kalau silap cakap terkantoi....
memang hampir kantoi....
i. aku tanya pasal perjumpaan nest week... AYU tanya MINGGU nih ada perjumpaan..?? huhhhh
ii. dah KAK RED pun cepat2 potong.... cakap takde jumpa2 minggu tuh... YANOK pong sama....hishhh
iii. aku twit syahrul... nak tanya... (takleh DM dia tak follow aku ghupanya....) dah YANOK pong twit yang sama....
iv. AYU nampak kereta YANOK.. masa nak sampai lokasi nya....
v . dan banyak lah lagikkkkkkkkkk
tapi sempat jugak lah terjah masuk men-suprisekan AYU dengan lagu happy besday... seb baik takde orang lagik... dan kemudian pun kitorang menghangat kan SAMSARAA... hahaha
end up apa yang dirancang... menjadik jugak kan.....
HEPPI BESDAY AYU....




Comments

atty's said…
mesti ayu terharu kan ..
adenium said…
atty's - terharu dan terkejut dan tak sangka ..hehehe..package tuh kakaty
Cik Su said…
seb bek tak terkantoi..hehehe
Cik Su said…
comel jer kek dia..kek ape tu..cam sedap jer
adenium said…
cik su - memang... risau sgt kalau terkantoi... hehehe...sense empunya besday tuh lebihhh
adenium said…
ciksu - errr... cappucino ke mocca cheese cake.... lupo... beli kat san terri hartamas shopping center... :D
*ayu the sun* said…
tqqqqqqqqqqqqq!!!
love u muah! muah!
adenium said…
*ayu the sun* - my plesure... errr our pleasure...luv u too... muahhh uahhh gakks... :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam