jom race...

sebuah kereta GT..... kaler hitam.... errr... ada doremon terlentang plak kat tepinya.....hmmmm nampak sangat lah kereta nih terletak di dalam bilik kan.....nih adalah kereta HAZIQ yang ntah ke berapa puloh... adoiiii nak sampai umor 10 tahun mau seratus kot.......
pandangan sisi plak..... owhhh...dia dah jaga sket lah kereta kotrol dia kali nih... mau taknya.. kalau tak... jangka hayat sebarang kereta kontrolnya.... adalah seminggu...... tapi sebab abahnya dah sound... kalau rosak.... abahnya tak beli dah.......
larangan itu agak berbaloi lah... so... dalam seminggu dua dulu... tak berani lah bawak keluar sgt... tapi ... skang dah tak heran.... bawak jugak main lenjan kat luor.... tapi dia jaga lah jugak kan... hehehehkalau tak sure dah tak nampak rupa....

errrr.... ada satu lagik.... hihhh... beli lagik ...... sbb jaga ngan baik... dapat bonus satu lagik kereta

ken main tuan kaki yang ternampak tuh seronok.... kalau charge satu.... bleh main satu lagik... kalau tak... dolu... charge satu batteri... kene tunggu baru bleh main.... hmmmm... tak paham lah aku....

hahhhh.... nih lah tuan empunya kereta dedua tuh......

ingat cukup ker ngan dua nih.... owhhh tidak.... kalau gi memana jumpa lagik... kereta kontrol nih... ada lagik hajat nya.... nak lagik... alasan paling senang... mamalong takde duit......" nnt kalau mamalong daha da duit... mamalong beli kan ye... haziq nak yang ni plak..." huhhh... memang tak belh blah.... kalau pergi kat toys section... bleh dia nak carik mana mainan yang dia belum ada.... abiss tak kppak ker... ???? hmmmm... haziq.... haziq...







Comments

azzey said…
adenium: bakal pelumba kereta ni satu masa nanti! hi3.....
adenium said…
azzey - insya allah... trainned punya lah kan.. hehehe.. haram punya kang... adoiii

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam