cerita di pagi isnin

hallu..hallu monday.. hallu all.... again... it's monday..... heheheh.... takde apa nak citer... just nak share few pix.. heheheh


dah lama tak tgk haziq kan... hehehe.,... tuh lah... ada banyak gamabr dia yang tak ber upload nih... skang dia ada basikal baru.... ken main suka.... baru jer lah umi ngan abah dia beli nih.... mamalong belikan helmet dan all the guards tuh jer... hehehehe... kesian basikla yang sedia ada kecik sgt....hmmm baru ku tahu basikla bebudak skang pun dah mahalllll... patut lah my fren yang main basikal tuh... beli basikal... sampai berpuluh2 ribu... hadoii... tak jadik lah join ..hehehe
meme dah ada passport... hmmm... arituh punya lah susah nak buat.... nak ada surat penjaga bagai.... dah cukup umur nih... senang jer... letak jer kat pejabat imigresyen... bleh buat sendirik jer... hehehe
ada sessi makan2 kat tupai2... sempena ada kawan2 yang nak gi menunaikan fardhu haji.... alhamdulillah.... semoga mereka mendapat haji yang mamrur....
projek 30.... cerita sepenuhnya.... kemudian ye.... heheheh
ayammmmmmmmmmm
sushi.... tak dapat gi jepun...makan makanan jepun pun jadik lah....tuh meme lah yang punya... owh ya... haziq pun dah tau ..kenal sushi nih... hehehe
another makanan jepun... tapi aku cuma makan ikan tuh ejr... best nya... bestnya... hehehe
tuh jer lah ye.... isnin nih takleh merapu banyak2.. kang sampai ke isnin depan tak habis merapu lagik.... heheheh...hjom buat keje.... :P

Comments

Dy said…
Wahhhh..dasat ler beskal Haziq....dah macam pelumba....
adenium said…
Dy - bukan pelumba anty... tapi langkah2 keselamatan perlu dijaga.. saya kan suka buat pacakkk.. :D
PearlnScarf said…
wah haziq dapat basikal... bagus mama protection is better than accident
Mama_anggun said…
hohoo.makan sushi yekk...kat jepun pun tokleh makan sushi...baik makan kat mesia....hahaha..tp ada dah cuba sashimi dia...sgt segar...!!!
Liza said…
makan steamboat yer, bestnyer...
adenium said…
PearlnScarf - hehehe.. mamalong mampu bagik tuh jer...

Mama Anggun - sashimi sogun pun terbaekkkk kan.. hehehehe

Liza - yup.. tupai tupai tuh.. hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam