hallu hallu hallu....

hallu.... ada yang dah mula cuti ke... cuti raya aidil adha lahhh.... dah ramai tau yang dah mula cuti.... seminggu lagik... huhhh.. takper lah.... hehehehe... tatau nak citer apa... jom aku share few pix... :) ...

tukar kad visa nih... errr... debit kad... yang maybank... bukan per.. kengkadang2... kalau terlupa nak draw duit... senang guna terus jer..... bagus jugak kan....
this is actually lamb chop... hahaha... siap ada olio kan... katanya combo.. aku pun tak expect the combo comes with olo n sosej tuh.... plus drink.... kat jusco.... the set meal... hanya lah... 17rm sahaja... so.. the teaste is not so bad.... kalau compare ngan rege... orait lah....
nasi minyak INTAN...
shisha... eh korang penah rasa shisha tak.... ok tak kalau try nih erk..... rasa rasa ok lah kan... tak salah kan... heheheh

amir haziq bawak abah racing.... tatau lah abah yang semangat ke.... anak yang semangat nih... hahahaha
ya allah amir haziq.... berattttt nya.....
yeyeee.... HP...hush puppies dah ada balik tapak yang aku suka tuh.... tapi rege dah naik.... dulu rm189 jer... skang dah rm239... hmmm ok lah kan... tahan lama.... kasut kerja kegemaran ku.... jom gi HP...
hasil kerja amir haziq.... skang dia sokmo lah ngambik gambar... dan suh aku masuk kat blog.... tapi manjang gambar yang macam2 sgt.... so aku malas nak letak.. arinih letak lah satu....
sekian terima kasih.... :P

Comments

atty's said…
salam sid..haziq lebih kurang jer berat ngn fir..
adenium said…
atty's - fir dah skull kakty.. haziq nih..adoii... 4 thn baru nya,.. hehehe
Ayu Zuraida said…
ati2 guna kad visa maybank tuh..dia xperlukan pswd klu xslp i..so sape2 je boleh guna klu terjumpa.dulu i nk tukr y tu jgk tapi xjadi sbb kurg selamat wlaupon sng bleh digunakan di byk tmpt..
adenium said…
ayu zuraida- bukan dia guna pin no ker...
Ayu Zuraida said…
y visa ni xde kn?klu xslp i la..ntah la dh lupa pe y org bank tu cite dulu..hehe..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam