i'm back....

salam korang semua... hehehe.. dah dua minggu tak berinternet...tidak ber-facebook... blog ..emel.. dan semua nya lah...semua entri dua minggu tuh... adalah auto-publish semuanya... main buat jer... sebab tak nak bersawang... hehehe...

even entri besday aku tuh pun... dah memang tak sempat nak buat... so... main hambik yang thn lepas punya jer..heheh... so ROSE... itu yang u komen tahun lepas ye.. hehehe.. sila maklum...dan pada semua yang wish.... kat apa2 medium pun... yang aku terima... THANKS... so much... :D

seperti yang korang maklum lah ... aku takde dua minggu ... adalah ke tanah suci makkah dan madinah... menunaikan umrah.... ALHAMDULILLAH.... i had a great moment... nanti lah.. aku citer tentang kembara aku tuh...subhanallah... satu kembara yang tidak boleh aku banding kan dengan kembara2 aku yang lain... ye lah... aku baru berjalan kat beberapa negara jer pun kan... hehehe... tapi aku yakin... sesiapa yang dah jejak kaki ke situ... mesti bersetuju....

nanti lah aku cerita... hehehe.....



Comments

H@n$ Xy said…
owh...alhamdulillah..selamat pulang..he4...kembara yg suci~~
Lyn Yusoff said…
Sid,
Alhamdulillah...
welcome home dear..
hope u sihat..
atty's said…
alhamdulillah sid dah kembali ..
Liza said…
welcome back sid, tak sabar nak baca the entry about your trip
zOe said…
yeah waiting to read about your journey ..rasa mcm nak mengikut jejak langkah mu lah sahabatku :)
adenium said…
to all... thanks... tunggu yer... updates seterusnya... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan