apa kes aku heppi ????

(image from google)


emmmm.... ada gak lah yang tertanya2... kan... apa kes aku hepi sgt tuh kan...so... dah kat sini aku citer pasal life aku kan.. so mesti lah nak share jugak.... bagik clue jer dulu bleh... hehehe.. al kesah... aku insya allah akan dapat hadiah birthday paling istimewa tahun nih....


apa hadiah tuh... kene lah tunggu birthday aku... baru aku dapat... so... selagi tak dapat.. tak leh lah bgtau... kalau aku dah cakap cenggini... mesti ada plak yang tertanya tanya... sapa yang bagik hadiah tuh.. sampai belum besday pun aku dah sibuk2 nak bgtau ada nak dapat hadiah tuh kan... errrr.. ada ke yang tanya.... emm tak kesah lah... ada ke tak ke... aku nak bgtau jugak... hahaha... itu adalah hadiah DARI AKU.... UNTUK AKU lah jugak... tak kesah lah kan... hahaha... janji .. hadiah itu... bak kata IMRAN... the most unforgettable one... yes.... insya allah.... :D

emm so tuh jer lah clue nya... so sampai masa nanti... bila dah dapat lah maksud aku kan... mesti punya aku buat entri.... :D ... so korang ..doakan lah ye... aku akan dapat hadiah itu harijadi ku ini.... tak lama dah... heheheh....















Comments

*ayu the sun* said…
ammmiinn...

yes sid.. tak lama dah lagi.. i jamin u akan dapat.. and i am really xcited bout it..
*hugs*
Liza said…
tak sabar nak tau, apakah present nyer!!!
adenium said…
ayu the sun - insya allah beb... thanks... hug u gak... :)

liza - hehehe... sket lagik kuor entri tuh kak liza... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan