gambar2 kembara baitullah -I

hai korang.... ada gak yang menunggu2 entri kembara aku kali nih kan... blom siap lagik nih... mood baca blog orang melebihi mood nak hapdet blog... abis camner.... heheheh... takper... kita kasik intro sket yek...
sapaaaaa lah tuh... first time pakai jubah budak kat bawah nih tau... hehehe... okeh lah tuh kan...heheheh....

thanks guy... hantar aku kat KLIA.... beriya konon tak bagik hadik beradik cuti bagai.. nak gi sendirik... hahhh dah sampai klia baru tau apa rasanya.... baju merah tuh my fren yang baru balik jepun tuh... JUN... yang tengah tuh... budak tembam mana ntah... hahaha... sebelah lagik tuh... perlu ker dikenalkan.... mesti semua orang dah kenal erk... hehehe... sapa lagik... ayu the sun...
sebelum pergi dok giller kat bejeweld 2 nih... hahaha.. sampai dlm flight pun sempat bukak kejap.. sbb nak meredekan keresahan jiwa... tapi layan dua kali jer... tak bleh lah... cara lain nak hilangkan rasa macam2 tuh sebenarnya... zikrullah... hmmm...
err... bleh screen aku blank n restart kejap... owhhh... linux erk... operating system nya... hehehe... company besar pun tak guna propietery (errr betul ke eja nih... puas pikir ejaannya.. padahal exam asyik jawan soklan nih jer.. :P)...emmm...
tadaaaa.... masa nih sudah mendarat... kat King Abdul Aziz International Airport... Jeddah... huh.. korang bayangkan lah.... begitu sesak sekali... nak lepas nih... berejam....
nih kat makkah ye... bukan kat europe erk... hehehehe.... beli bijirin..untuk kasik merpati2 tuh makan pun satu sedekah tau...
nih dulu cukup...??? esok bagik banyak ... tgh pilih gambar nih... dok tunggu gambar dari camera professional jugak nih... hehehehe

Comments

Lyn Yusoff said…
sid,
bestnya kembara u ke sana..
cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

lately sy jadi silent reader kat sini. hihi..
moga suatu hari nnt sy pun dapat peluang ke sana juga. amin.
Imran Paris said…
Woit Sid....bukan main sedondon lagi u, dr jubah ke beg tarik ke beg galas...ALL BLACK...hehehe.

Errr....letaklah lg gambar, tak puaslah...I nak tgk Kaabah ;-) TQVM
adenium said…
lyn yusoff - ye ..memang best lyn... sebab lain dari yang lain..

cik syahira - insya allah syira... jom berdoa semoga allah menjemput kita kesana... :D

imran paris - haah erk.. ALL BLACK ... sabar... tak tersusun dan tercerita lagik nih... once u balik dari sana lah kot baru u akan baca next entri... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam