b.i.l.a-a.p.r.i.l

UPDATE : hari ini 8 APRIL... birthday aku ... :D ....... heppi birthday untuk aku...
bulan april nih ramai sedara mara dan sahabat handai aku yang sambut hari lahir.... so aku nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran untuk dorang...

wishing all of u heppi birthday ...semoga panjang umur...dimurahkan rezeki... dan tercapai segala impian...

1 April - suryani othman
4 April - saflee fahmee
5 April - along azizi
6 April - abdullah fauzi, rimi
7 April - hanafi chick
8 April - airul hizam dan classmatenya(saper lah tuh... :P)
15 April - juryani othman
18 April - adrian
19 April - mohd kamaruzzaman zain
22 April - kak zah
25 April - adi amiliza
28 April - dila

actually banyak lagik.. tapi aku dah agak lupa lah.... dulu masa dalam kelas matriks aku... bulan april tuh.... almost everyday org sambut besday... dan bulan april ini jugaklah...bertambah lagik setahun umur aku....




Comments

Diana-k said…
damnn..
pagi2 bukak blog kak sid..
nampak coklat kek...
terliurrrr terus...
sllurpp..
sedut balik..
wakakakkaa
adenium said…
diana-k - err...heheheheh.... sekadar gambar hiasan...muahahahah
Umi Mia said…
eeeiiii...bestnya nak celebrate bday kan....u makan sikit kan?Alhamdulillah...ahahahaha
adenium said…
umimia - emmm tapi kan rose...kalau org nak banjer.... kene pikir jugk makan byk ke sket..errrr banyak kot..hahahhhahaha
Wawa_Nadwa said…
sreeettttt!
air liur melelehh tgkk.
akk!!
wawa bln ogos jgn lupe kasi kek jgk ek.
=P
JUN said…
nak tambah ...kak jun 10 april
adenium said…
wawa_nadwa - bulan ogos erk... ok..no problem... kasik alert arr.. kang kot lupo..heheh

JUN - ini kene buat entri update ni kak jun... heheh...
by the way..tak sangka kak jun ada gak singgah sini... saya dah lama follow (Silent Reader) kat laman cake akak yang lawa2 tuh... :-)
daela said…
ka sid..banyak rupanya birthday bulan 4 ni..ahahaha...happy birthday to me tooo...ahahaha..
adenium said…
daela - dila ada lagik tuh... yang tak terlist kan..hahahaha
*ayu the sun* said…
happy birthday babe!!!!!!!!!!!!!!!
u know what i'll say.
enjoy!
*hugs*
atty's said…
selamat hari jadi utk sid..
semoga sid shat dan murah rezeki selalu ..dan happy senantiasa..amin ..

sid banje kty kek cekelat..tu.huhuhuh
Ayu Zuraida said…
hapi bday long..yayangg u..
UmiMia said…
eh kejap...bila masa aku ada komen cam kat atas tu ek?!..pelik...smalam ker?takkan ada org lain tolong komenkan...ishk...sungguh confuse...adakah i dah amnesia???

by the way sid....erk...happy birthday yer...

(masih dlm pelik ya amat sangat)
Lyn Yusoff said…
Happy birthday sid,
semoga panjang umur & murah rezeki.
May Allah bless u. Amin..
take care
*hugs*
Anonymous said…
hepi bday mamalong..moga pjg umo..murah rezki n bahagia selalu..
daela said…
Happy belated birthday sid...muaaah...
daela said…
Happy belated birthday sid...muaaah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam