cerita bergambar lagi..

meh nak citer carca marba... banyak sgt nak citer... asyik tertangguh jer... bizi lah sgt kan... hahaha... so ..mana2 sempat... aku letak gambar...citer sesikit erk....hehehe
lancer..2.0GT tuh... memang idaman... tak mampu lah plak nak pakai... emmm tapi..kalau pikir.. tibang kati segala masalah tuh... aku rasa... aku bleh kot pakai lancer nih.. emm tuh lah... lain kali berpada2 dalam membuat sesuatu.. jgn sampai kita jadik tak mampu untuk memiliki sesuatu yang mungkin kita mampu...
erkk.. tetiba plak... kuar statement cenggitu kat lancer kan.. hahaha....
aku beli kasut bata jer tau korang... hehehe... salah ker... statement gitu plak...ada sesuatu kah.. emmm.. mencari2 dua selipa yang flat...untuk kegunaan bergerak seharian... untuk seminggu dua nih... emm... sana sini carik... kat kedai bata nih jugak aku rembat... sebb kemampuan poket disini... hehehe... 60 hengget sahaja ye.. untuk kedua2 nya...
kunjugan kesekian kalinya ke sri ayutthaya.... biasanya gi yang kat jalan damansara... tapi nih try kat wangsa maju...aku plak di beri mandat memilih hidangan... emm kan senang ambik set... so.. aku order.. set yanga da tomyam... siakap stim.. salted egss prawns... baked oyster... asparagus... karabu mangga... emmm tuh ejr kot... try jugak nasi goreng pineapple nya... sungguh tak mengecewakan lah... mavelesss.....
owhhh..gambar makanan adalah tidak di snap... sorri lah.. tetiba segan dengan tetamu... :P... tak boleh lah... masa tuh aku bersopan jugak lah kan... hahahaha.... nnt kang..kalau tak bersopan... orang taknak belanja lagik..... thanks .. semoga murah rezeki....tunjuk gambar air jer lah,..... apple n lemon... masam yang cukup .. sgt best....
pembaca doa amkan di sri ayutthaya.... jgn tak caya... dah pandai baca banyak doa nih... bleh kadang2 dia nak tease kita... dok tengah baring atas katil.. borak2 ngan jiq.. tetiba dia baca doa tido... dah pejam mata... hishhhh...sungguh kureng kan...hahahahahah
hek leh... macma banyak lah plak citer... nih jer pun.... adoiii sebenarnya banyak..cuma tak mampu nak menaip semua lah... tunggu lah..sket lagik kot aku citer yang lagik best dan banyak...



Comments

RaYzeef said…
kasut bata pun international brand, ramai tak tahu! Kat swiss pun ada kedai bata tau, boley tanya en. jafri morad, dia jd saksi tengok kedai tu Basel :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam