emmm..... tak tercerita lagik nihhhh

dah jumaat rupanya... emmm... tak terhapdet blog aku nih... banyak nak citer pasal kembara aku tuh... tapi... adoii... tak terbuat lagik... masih lagik mood tido jer..hehehe... jet lag lah sgt kan... tapi nak ejas balik time nih... series... masih lagik lalok nih....
malam takde plak rasa nak tido... tapi kene lah paksa... hehhe... sbb nak bangun jugak awal.. nak keje... dah siang..ngantuk plak...so terus hilang mood nak hapdet.... hmmmm.... alasan mesti ada kannnnn....

tambah plak dah masuk opis... banyak nya keje... hahaha.. tuh la... cuti lagik kan.... takper...esok lusa... sure ada lah cerita2 tuh ye.... heheheheh

tetiba jer letak gambar cake kan... emmm.. pre-birthday-cake nih... masa kat klia.... nak jugak kan... AYU.. i tak gi makan cake pun kat hilton on the 8th tuh.... heheheh... cuma few days later tuh beli donut jer..kat house of donut....tetiba teringin...

actually ada satu lagik cake pre-birthday nih.... wooooo...ken main lah banyak cake... alahhhh beli sepotong jer.. makan share2 macma tuh... heheheh

tetiba gambar nasi minyak kan... owh... nih adik aku ...umi haziq yang masak... masa hari aku balik mesia hari tuh... sampai airport jer... dapat msg.. adik aku suh makan kat umah jer.. sebab dia masak... emmm.. sampai umah... apa lagik... belasah lah nasi minyak.....breakfast dlm flight pun aku ambik omelette jer... so kira ok lah kan... heheheh

masa penerbangan balik tuh...memula aku rasa nak tido.. tapi tak ngantuk.... so sempat layan dua movie... astarfirullah... balik2 mekah orang berzikir bagai... aku gi tgk movie....tapi ok jer lah kan... hjehehe... aku tgk citer... IT's COMPLECATED.. hahaha... SU... akhirnya aku tgk jugak dlm flight..... dah kita tersilap tgk tyime hari tuh..hahaha... ngan satu movie lagik...MAMA MIA... citer lama... tapi aku memang takde tertengok2... cayer tak... hahahah.... tuh jer lah... plan nak marathon... layan 4 movies... tapi mata tak tahan plak.. hehehehe....

err... tunggu erk korang...sok lusa... aku cerita lagik...hehehehe












Comments

atty's said…
gambar nasi minyak tu buat kty lapar huhuhuh
adenium said…
atty's - hahahah...apa lagik kakty... bleh carik nasi minyak lah kot lunch time kang... heheh
Anonymous said…
alhamdulillah..jd gek nasi myk umi msk..dah 2,3x gek wat..tp masih kurg cnfdn..risau kot xjd..pas ni blh la wat lg
Liza said…
tak sabar nak baca criter umrah sid...
adenium said…
anonymous - dahhh...jgn masak dulu.. i nak diet dulu.. anyway thanks sbb masakkan nasi minyak... hehehe

Liza - start esok.. kita citer kembara tuh jer kak liza... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan