sarapan idaman

gud morninggggggggggggggggg... huhhh tajuk tak hengat.... tapi itulah hakikatnya....... dok lah mengidamkan sarapan pagi kat McD nih... sejak dua tiga menjak nih.... tapi asyik tak menjadik jer....
asal nya...dari iklan kopi nya tuh jer ... terus lah jadik ter-idam-idam.... akhirnya...friday tuh...dapat jugakkkkk.... sbb keluar pepagi buta untuk satu urusan... langsung lah menjengah McD di tepi jalan kan...hehehehe

sausage mcMuffin with egg ngan kopi.... set 1 tuh... rm 4.50 ...ok lah kan... wahhh ...kopinya...sungguh power lah.. tak bleh nak melebey se cawan.... beriya aku refill untuk bawak balik opis... tapi dah sampai ke petang terasa... so... minum half of it jer...(yang refill tuh..)
gitu lah rupanya... ngan melted cheese....
aku yang tak favour sgt kat sos... cuma tambah pepper jer....
burppp.... alhamdulillah... hehehe... dapat jugak akhirnya.... bekfast idaman nih.... so,...kalau korang takde idea nak bekfast apa sok... gi lah mcD nih.... yang 4 hengget plus plus tuh untuk weekdays sahaja ye.... kalau weekend... hambik lah set yang siap ada hash brown tuh.....
dah bekfast...baru blh buat keje dengan jaya nya...hehehehehe




Comments

Lyn Yusoff said…
gigih memasing breakfast kat mcd.
hehehe
adenium said…
lyn yusoff - hahahha... tercapai impian kan....
JUE said…
Sedapnyeeee....dh lama x mkn set b/fast McD! Klu laluan ke ofis Jue ada McD..dh lama dh singgah. huhu...
adenium said…
jue - singgah...jgn tak singgah... errr... delivery satu kat sini ye...heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan