jom makan : benjiana steakhouse

jom makan makan... nih kesah makan yang dah lama... dok tersimpan dalam draft...lupa nak publish... nih masa achik open table arituh.... kat BENJIANA STEAKHOUSE... kat setiawangsa....

ok lah not bad gak menu dia... tapi aku rasa... budak yang ambik order malam tuh... macam tak berapa familiar jer ngan menu2 nya... hmmm...

mushroom soup.... wajib nih kalau haziq ada... so end up order 2 bowl... macma tak cukup... tapi..cukup cukup kan lah jer ye.....
garlic bread
achiq order spaghetti apa nama ntah..olio... ntah... lupa.. aku nak try buat lah... :D
mine... mesti lah salmon kan... :P

my another sister... with chicken chop....
the drinks.. yang terawal sampai.......
ok lah.. not bad rasa nya.... emmm bebila bleh gi makan lagik.... harga pun orait lah... tak mahal... kan dah dok pesan kat meme arituh.. makan kat tempat murah jer... so.. ini tempat yang meme suggest lah... walaupun... meme adalah tidak minat sgt western food.....
total untuk malam tuh... rm76++ ... thanks meme... len kali belanjan lagik...



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan