cerita seminggu

pepagi isnin nih...macam biasa lah... dok baca cerita sepanjang minggu... hmmm macam beraktiviti jer aku kan..... tapi aktiviti biasa sajerrr....

minggu lps ada site visit.. hmmm kalau lah aku dpt peluang kerja kat environment yang serba up-to-date gini... dah tentu lebih banyak ilmu aku dapat kan....

dok telek belek buku2 lama... kalau2 ada buku2 yang bleh bagik kat meme... tatau mana pergi dah buku2 lama.. atau dah bagik kat orang... cuma jumpa buku math nih jer.. buku masa aku matriks dulu... sgt lah sayang buku nih...cuz aku suka math sesangat... aku dapat A+ tau math... hehhe..masih elok lagik.. wpun.. dah berzaman kurun aku matriks.. apa taknya... mema pun dah masuk matriks skang...
riang ria haziq... tetiba nak ambik gambar ngan ronald... selingan jap ..'achiq nak lah tu..' ... harituh orang dok tgk jer aku bercakap ngan haziq... apa taknya... dok borak pasal..desktop..laptop... blog bagai ngan aku... hahahah.... gud boi...
model levi's... :P ... maklang jgn marah.... tak marah lagik... baru jadik model... kalau potong sekerat... mau maklang marah... tak baik maklang... kalau maklang pakai lagik suar nih... tersepit baby... errr... ntah2 maklang dah tak muat pun...
hajat nak makan kat sini yang tak kesampaian... janji ngan kawan nak gi lunch... tup2 aku tertido.. dek kerana ngantuk yang hamat... terus jer gi minum ptg a.k.a dinner lah... tapi... orang ramai sgtttttttttttttt.... dok tinjua2... takde tempat kosong.... so len kali jer lah....
so... terus carik port lain... aku ikut jer... sebb tak biasa lah area nih... owhhhh kesini rupanya... macam pernah kudengar.... hmmmm seb baik tak terserempak NGAN ORG TUH ...tetttttttttttt
so... inilah hasil yang we all order... orang ramai hazab.... len kali nak makan lagik lah.... tapi tamau lah yang special... banyak sgt udang nya... len kali kita order yang besar plak... hmmmm camner nak kurus... maklang... mesti tau tempat nih kan... tak teringin ke... jommm end of the month... :P
mee goreng... home made... tentu lah bukan aku buat... hajat kurangkan makan hujung minggu berkubur jer... bila singgah sana sini... semua ajak makan... ini masakan mak IMRAN... kalau singgah umah mak IMRAN memang ada saja yang dihidangkan... besttt... :D
alamak... nasi lemak yang umi haziq buat lupa nak snap.... :P .. nak tunjuk kurang makan lah nih kan.....arrrrggghhhhh baiduri cepatttt tolong daku..... :







Comments

atty's said…
lapar nya lah..tgk char kuew tiaw tu sid.
sedapnya.. berbaloi tak? kat mana ekh sid??
adenium said…
atty's - apa lagik kakty...kene try nih...

mimie azimask - kuew tiaw tuh erk... 6.50 sahaja... banyak udang...sungguh berbaloi rasanya... kat malis setapak...
BaiDuRi said…
errk!! Why me?Why me?hahha..saja bg chance kat awak nikmati sorga (makan) donia lama sket..
Ayu Zuraida said…
kat tempat mklang exident tu ke??tragisnye tempat tu..hehe..

hbs la baju suar mklang dlm almari tu nnt..suar tu suar pompuan jiq xleh pakai..aritu dh pakai baju mickey dan boxer mklang..xkan jeans mklang pon jiq nk sebat..:P
adenium said…
baiduri - hamboit cik kak... tak terlebih nihkamt nih.. hahahah

ayu zuraida - tatau plak maklang excident katner... alaaaa makalng... org bukan kesah pun kalau jeans pompuan... bleh lah erk maklang... heheheh
Ayu Zuraida said…
nnt mklang pikir dulu..mklang dh la kekurangan jeans skg..
adenium said…
ayu zuraida - maklang nak pakai jeans wak mende nya lagik...
Ayu Zuraida said…
apasal lak..skg pon mlang pakai jeans apa..dh xpayh pakai tali pinggang..hahaha..pnjm jenas jiq boleh??

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam