jom makan : BBQ Chicken

cerita makannnn.... ini cerita 3 sekawan di hari jumaat.... dengan tujuan berborak sambil makan... so kami last skali pilih... BBQ CHICKEN.... memandangkan aku ada kopun... buy 1 free 1... so.. konon nak senang parking.. kitorang gi BBQ CHICKEN kat 1 Utama... semata2 untuk makan ye....gigih kannnnn

nama semua aku lupa... tapi yang nih... ala2 burger lah... sebab ada roti dan ayam.....

ayam bakar ngan fries....
fish n chips
deep fried chicken

asam boi... 3 glasess for 3 of us.... :D


sedappp.... ayam goreng dia pun sungguh sedap... actually kami order dua.... kami dapat dua free.... healthy makanan kat sini... sebab grill... kalau goreng pun... ngan olive oil... kata nya... tapi... kalau melantak banyak sgt... helathy ke.. jawab sendiri ye...hehehe\
so..sesapa belum pernah try... gi lah try ye.... rege aritu... dalam rm55 sahaja.... :D

Comments

Leeza Rule said…
wow...memang menarik...best nyer...
Lyn Yusoff said…
Sid,
menggugat keiman btl petang2 cam ni...hehehehe
terliur dah ni...
atty's said…
SEDAPNYA ..SID..BANJE AR KTY .
♥Syamelia♥ said…
yummy yummy...
ayam bakar n fish n chips mcm sedap jer...
dah lalu few times tp mcm belum terbukak hati nk try...
so now da ada recommendation, wajib try...
thx sid :)
BaiDuRi said…
tgk gambo 1st tu..tak sabo jari jemari tu nak ngap itu charbroiled sandwich..mujo sempat ditahan oleh tuan blog nih..huhu..
Liza said…
ayam bakar tu yg tak tahan tgk....
adenium said…
leeza rule - yesss memang menarik...:D

lyn yusoff - apa lagik lyn... jom terjahhhhhh

atty's - meh datang sini kakty.... heheheh

syamelia - should try one ... :D

baiduri - hahaha... kalau ngan tuan blog memang kene cenggitu... nak masuk mulut pun kene letak balik...hahaha

liza - yess..healthy plak tuh... heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam