makan sana sini

wahhhh...ceria rasa hidup ini... kalau dapat makan itu ini kan... kan aku dah selalu bgtau...siapalah aku... tanpa makanan... hehehehhe.....
siew pau...ini dari jusco... not bad... tapi aku lebih suka yang jual kat KING's... dah rm1.90 sebijik kat KING's skang... seingat aku... bertahun2 dulu... murah sungguh harga nya...
tatau apa nama... lupa daaaa... tapi taufoo ngan salted egg... aku suka mende cenggini... so... ok lah bagik aku... first time cuba... tatau lah kalau ada tempat lain yang lebih sedap...hehehehe
cucur kat CHARM's untuk kesekian kali nya... memang purposely gi sini nak makan cucur jer... since.. memang dah kenyang... err... food kat atas tuh pun dari tempat yang sama ye....
meehoon goreng.. yang digoreng sendirik... sebab meme nak bawak gi tempat keje ..since dia dah nak berenti... huhhhh.... beriya ahkak goreng berbungkus2 mihun nih ye..... hehehe...
sushi dari jusco... meme lah yang hambik.... aku arsa satu jer kot yang unagi.... sebab ..bila aku cakap kat meme unagi tuh belut... dia taknak... dia suka sgt yang roe tuh... aku pun suka jugak....
nasi lemak...kat tanjung malim.... konpius kan..macamana lah bleh makan nasi lemak sampai ke tanjung malim nih.... rendang daging itu... nampak simple jer.. tapi tak mengecewakan....
pasembur kat padang kota.... sotong udang ketam...cucur ...tauhu...tuh jer kot... hmmm..aku suka lagik kuah kacang yang kat ttdi tuh... :P
antara lauk yang terdahulu sampai.... masa nak dinner kat sg petani... lauk yang selebihnya... malas nak snap.. err.. tak nyempat... terus zassss masuk mulut...heheheheh......
ini masa makan kat YiK Mun..tanjung malim... BIL order yong taufoo.... aku order pau.... adik aku kuew tiau hailam.... gambar tarak....
cashew kegemaran ku.... beli kat hentian gunung semanggol... BIL dah beli... aku beli lagikkkkk... tapi hasilnya... tetap habis... hehehehe
sundae McD... aku tatau yang topchoc nih... ntah macamana bleh hambik jugak yang nih... hmmm... ntah lah... ini lepas movie.. kat cineleisure.......
errrr... ini bukan makanan.. ntah camner bleh terselit kat sini... ini .. aalah manjakaki... kat c4 kd.. kunjungan ke manjakaki untuk kesekian kali... bukan buat urut refleksologi jer... ngan bodi skali... manjabodi jugak....
hishhh...bosan jer entri lately nih kan.... hadoi... idea tarakkk la... :D






>

Comments

atty's said…
aduhai peyut tgh lapo ..dok tengok entry sid..tambah lapo ..huhuhuh
adenium said…
atty's - hehehe :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan