'abah...nak duit..'

oppssss... statement itu adalah dari haziq ye... hmmm pagi tuh aku ada nak carik barang sket kat jusco.. call adik aku..kot2 dia nak ikut...skali... haziq dengar aku nak gi jusco...dia pun ken main lah nak ikut...
'best gi jusco... ada mainan... bleh main.. belh beli..' .....

skali... mitak duit ngan abah... 'abah... nak duit..haziq nak gi jusco...' selamat duit mamalong... tetttttttttttttt...

skalu datang kat car...'wahh banyak nya duit haziq...'

'dua jer abah bagi...' jer katanya kannnnnnnnnn... sampai jusco...sibuk lah nak main... mentang2 ada duit... takde duit pun nak main gak... 'kan abah dah bagik haziq duit dua tadik' .... hah korang... jgn nak tipu2 ok.. abah dia bagik dua kan... skali.. ammalong dia tukarkan ngan duit singgit elok nih... heheheh.... ada dua puloh......

hmmm tgk mata haziq kat lam gambar tuh... sepet sket... sbb tgh panas... heheheh.... errr... maklang...haziq nak ikut gak kita shopping ujung bulan nih... i dok citer kat umi dia... dia plak sibuk... tanya... 'bila along nak shopping ngan maklang..?'

so maklang...sila sediakan duit yang lebih... :P



Comments

Sharinginfoz said…
duit ooo duit.... hmmmmm mesti seronok haziq dapat duit kan

Budak US Tak Tahu Maths??
Ayu Zuraida said…
aduyai..lari la bajet mklang kali ni..jiq g jlb dengan pklang k..mklang nk jln dengan mamalong..
adenium said…
sharinginfoz - mamalong dia lebih seronok...jimat duit mamalong nya..heheh

ayu zuraida - mamalong nak gi jalan ngan paklang lah... hehehe
Ayu Zuraida said…
bila i cakp nk g shop dengan u, dia tnye hbs dia duk umah jeke?lorh..kene la ikut bawak barang..hehehe..terus lain je muka..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam