KL-Bangi di satu dinihari

satu pagi sabtu yang hening... chewahhh... hmm... ini lah hasil conference chat ngan gang skolah aku nih... 3 orang jer ponggg.... memandangkan... aku tatau lah dapat join dorang tak on sunday... dan jugak... sbb sorang mamat yang keje spore tuh... turun dr jb kol 10mlm nya... so... kitorang setuju lah nak bfast kat bangi... since... sabtu siang nya... lagik pack....
so kitorang gi lah old town nih... aku agak tau lah jugak area nih... cuma tak pasti bila dia betul2 sebut katne old town nih... dulu sellau sgt lalu kot sini... masa nak gi skul kan... so.. kitorang yang dari kl nih... dok tawaf tiap blok... ada gak nampak kopitiam yang happening..yang lain area nih...tapi next time lah ye.... kenapa...???
sebb nih lah... dari tgh jalan dah suh kawan aku tuh order ... pre order untuk kitorang... ye lah.. at least... sampai jer..bleh terus balun... sementara tunggu main course.. hahaha.. MAIN course katanya kannnnnnn
kitorang nih... kalau dah jumpa... hahaha... kadang2 korang dok sebelah pun memang tak nampak dah... ada jer mende yang nak digelakkan... citer hal series sket... pastuh gelak lagik... gitu lah semedang... dah dua tiga bulan tak jumpa... tuh yang usaha gak.. wpun dipagi buta...hahahaha
tak sah lah aku..kalau tak tunjuk food kan... my fren 'nget' ..ordered this nasi lemak... aku rasa gak sket...
aku kan penggemar karipap... mesti nak order tau... dari dlm kereta dah cakap... aku nak order karipap... hahahah.....wpun ada lagik karipap kat lain yang lebih sedap.... hehehe
mamat yang dok jauh kat JB nun order mi kari nih.... aku yang kureng sgt ngan mi kari nih... nak jugak mencelah... ambik gak rasa dried tofu nya tuh....
tuh aku punya meal... tapi hari nih version nya kureng lah... rasa pahit2 plak mi tuh... biasa best jer ... pagi sgt kotttt... hehehhehe
tuh lah TAF ngan CITY.... city baru.... so.. punya bizi... baru dapat rasa new ride nih... ehemmm diap dapat test drive lagik.... 'MAD seb baik mung kat kajang... kalau tak... mau aku sampai JB nih... tettttttttttttt' ... hmmm next plan lah... hehehe....
wahhh tetiba terbayang negara jiran..... plan plan plan.... :P



Comments

Aby Umy said…
salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)
adenium said…
Aby Umy - hi salam kenal juga :D
atty's said…
nak g mana tu sid..
adenium said…
atty's - hahah.. nak gi spore jer.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam