achiq open table...

malam sabtu harituh... achiq a.k.a meme open table... achiq kan work kat McD ... heheheh... masa achiq cakap nak open table... semua kata ..takyah lah dik... simpan duit tuh... nnt nak guna... tapi achiq nak jugak open table kan... so.. kitorang cakap... open table kat tempat murah dah lah....

masa nih 1st mei... achiq dapat triple paid... so achiq suka lah tuhh... abah tak join.. sebab work... boss swak datang... tapau jer lah kat abah......
amir haziq.... biasalah... tak gud sungguh... asyik panjat sana sini.... tunggu mushroom soup nya sampai.... mushroom soup adalah fave boi nih... sampai kengkadang cakap kat umi dia...' umi...jom makan kat steak tuh... haziq nak makan mushroom soup...' ... hek eleh... buat senririk jer... ingat nak makan apa kannn..
menikmati mushroom soup nya... jgn harap lah nak rasa... ke hapa... so.. memang kene order sekurang2 nya dua..hahahaha.....
sambil menunggu nunggu food sampai....
food dah sampai penuh meja dah... dah meja kecik.. penuh lah kan... gambar food yang lain... kita masuk next entri lah ye.... achiq dah nak gi study... kat penang........
thanks achiq... nanti belanja lagik ye.....



Comments

hello!!

come and visit adoremystyle!!
ladies' items, accessories at the most affordable price~!!

:)
Anonymous said…
time kaseh daun kladi acik..cian jiq dahi benjol trantuk kat sofa masa bdrama dgn umi ptg tu..
Ayu Zuraida said…
tula..lain kali g la kat universal studio dulu klu nk blaja blakon..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan