sabtu dan ahadku

selamat hari isnin semua....wahhhh minggu baru lagi... tapi sesuatu
yang baru yang kuharapkan.... masih jugk belum jadik kenyataan.... perlu ke aku menunggu demi kepentingan org lain... dah lah... this is time for me to think bout myself.... this is not selfish....tapi aku tak mahu lagi menjadi mangsa kepentingan orang lain .....
well .....well... well..... aku tunggu sket hari jer lagi.... untuk tindakan seterusnya......

ehhh apa korang buat weekend aritu.... aku dah cancel few aktiviti..... tapi banyk plak aktiviti lain.....aktiviti jumaat malam cancel atas sebab tertentu.... hmmm tak kesampaian lagi nk tgk the tourist...

sabtu.... pepagi gi service kereta....plan nya lps tuh nak gi junpa kawan kat shah alam.... tapi tak jadik plak.... nak jmpa kawan kat puchong pun cancel.... hehe.... hari cancel sedunia kot saturday tu...... end up just lepak umah adik aku.... then balik kemas umah petang nya.....

kemas umah tak lah banyak mana.... tapi kepenatan.... sampai tido kemain awal..... ehhh memang lately gitu lah..... tido awal.... bangun pun awal.....adoiii apa lah masalah nihhhh

ahad pagi cuci kereta.... kereta dah kotor sgt..... mlas plak nak kuor cuci.... cuci sendiri jer lah.....buat laundry....

ahad ada kawan nak dtg lepak2 kat umah.... nak lunch... katanya 'masak sardin' .... wahhh mudah... hahaha..... so masak sardin.... goreng ikan masin.... telur dadar.... daging goreng..... no vegi.... heheheh....

lps tuh.... tgk tivi sambil gosssip.... gossip mende.... catching up jer la.... bukan hati2 jumpa kan.....

minum ptg...... my fren buat cucur udang..... huhhhhh mavelesss..... so ahad adalah hari makan2 lah kan.....

malam nya..... lepak depan tivi.... ajl....

disebabkan dah sunday makan tak hengat.... monday... kita kene lah berpuasa.....

so cekian sahaja ceritera aku dihujung minggu.....€

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam