ntah...

kalau boleh macam nk cerita kat seluruh dunia ... tapi... kalau aku cerita.... mesti ada yang speku.... ramai sungguh disekeliling aku yang lebih teruk dr stalker lagik... pantang aku cerita... mulalah dia bercerita kat belakang....siap ada version dia lagik la... aku punya cerita.... dia buat version dia... tapi tanya aku tamau... tak berani kot...dan yang paling best.... aku langsung tak berminat nak ambik tau kesah dia.... hahaha.... kadang2 manusia gitu lah buat aku malas nak share ngan korang.... aku sebenarnya suka share ngan korang... takkan cerita nak luah perasaan pun bk buat protected entry kan...
huhhhhhh.... lega sket.... sekian

Comments

atty's said…
takpe..sid.apa yg boleh diluahkan , luahkan secara berkias..janji hati kita lega skit .takecare sid
adenium said…
atty's - thanks kakty... muahhhhs

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam