abang DAN adik

meh layan gambar haziq ngan zaim... nih msa balik kampung hari tuh... ehh mana yang tatau... nih bukan adik haziq... tapi nih adalah kazen haziq... punya lah sayang kat baby zaim...tgh main game kat destop pun bleh gi popok zaim.. kalau zaim nangis.....
owhh.. tapi jgn lah terpedaya... nih... sebab... agen-agen seperti basikal... tidak ada kan.. so memang lah sgt gudboi.... cuba kalau ada basikal dia ker... mesti tahap gud nya menurun sket lah... hahaha
yang best...siap suh dok lama kat kampung... sebab nak main ngan zaim.....meh kita layan gambar....

mama zaim risau jer... kot abang haziq terhempap si zaim tuh...

bangun la zaim... meh main pasir ngan abang haziq... owhh... siap malam2 pun bangun nak jaga zaim... bukan main lagikkk
zaim... apa yellow kat mulut abang haziq tuh....
aloloooo ken main.. nak gak riba zaim tuh...
zaim dah bukak mata tgk abang haziq dia...
nih mainan yang abang haziq belikan untuk zaim... sibuk... nak jugak beli guna duit dia... tapi bila dia tgk.. orang dtg bagik duit kat zaim... bleh dia kata...'duit zaim tuh... nanti zaim beli mainan kat abang haziq pulak ye...'
sket2 cium.....
sedih lah nih... nak tinggalkan zaim... nak balik Kl dah...
zaim tetap gak lah tido... walaupun orang dah nak balik.....
nnt aku kasik lagik gambar zaim yer... heheh





Comments

Ayu Zuraida said…
skg zaim dh slalu bukak mata..malah siap dh sush nk tido skg smpai papa kene beli buai letrik.zaim pon rindu kat abg haziq..
adenium said…
ayu zuraida - abang haziq dah skul
Ayu Zuraida said…
nnt zaim besar pon zaim nk skul..
atty's said…
salam sid..

nampak sgt haziq ni suka baby kan ..kan main lagi sayang kan zaim tu .
Anonymous said…
mainan yg abg haziq beli tu zaim main x?ken main lg nk beli utk zaim..
adenium said…
atty's - sayang nampaknya tuh...nih dah tanya...bila nak balik trg...nak main ngan zaim....

anonymous - papa ngan mama dia yang main mainan tuh...
Ayu Zuraida said…
wat bunyi je zaim tutup telinga bising sgt lum sesuai dengan umo dia..
Dy said…
Hihii kelakar lak muka sedih Haziq nak tinggal adiknya tu...kene le umi dia beranak lagi tuh...ke mama long dia plak punya turn??????
adenium said…
Dy - tuh muka sedih.. tamabh sebab kene rembat... dah bangun lambat...taknak bangun pagi.. org dah nak balik...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan