jumaat


yay! it's friday... semua suka jer bila dah friday.... aku lagik lah suka... walaupun esok ngan lusa... kene bukak kitab kot.. sebab isnin ada kelas... asyik lah kurang keyakinan diri tau... hahaha... dah nak mula tambah keyakinan diri lah kot... bila ada kelas... hehehe
sabtu dan ahad.. belom lah ada aktiviti yang fix... masih adjustable.... esok pagi mau gi jogging ngan sorang kawan nih lah.. lama dah janji nak gi jog.. asyik lah.. aku-ada-masa-dia-takde-masa atau sebaliknya kan.. harap2 tak hujan lah... lepas tuh... ingat nak buat window shopping...
ahad plak.. nak buat apa..... ehh luper... kene bukak kitab.....ehhh friday punya tajuk... cakap hal yang bukan friday... sebab friday adalah gateway untuk hujung minggu .. kannn....
dan bestttt...cuti.... takyah gi opis.... errr.. tapi macma nak gi gak lah... kalau tak.. takleh bukak kitab.... hmm aku suka kalau gi opis yang tak wajib nih... :P ....
apa pun... i lurve friday.... heppi weekend everione.... :D

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan