tatau apa nak citer....

hahahahah...seires tatau apa nak citer nih.... citer pasal raya ke... gambar banyak tak upload lagik... ada cenggitu jer.... so.. mana2 yang sempat...kita rembat dulu lah erk..... nih lah cerita.. buang masa...
kesah nih.. nak carik satu barang jer.... skali... singgah jusco... biasalah.. kalau dah susah nak parking.. hmmm aku gi carik jer tempat senang nak parking...wlaupun hanya nak beli satu barang... pastuh.. kalau dah singgah tempat banyak barang... dari satu barang jadik berbarang barang....
nih budak jakun... tak pernah tgk kedai runcit cenggini.... hehehehe.... kat mana lagik erk skang nak carik.... kedai cenggini... yang dia tau kedai runcit adalah giant...tesco... jusco gitu jer....

nih pun aktiviti membuang masa gak... punya nak beli barang...skali... sampai2...purse ngan voucher tertinggal... so apa lagik.... kita pergi makan jer lah.... kan ker bermanfaat untuk menyihatkan badan.....
tension giller kalau jadik gini... seb baik gi ngan my sis jugak.... kalau tak.. hahaha... parking pun takleh bayar..... jauh skalik lah nak makan kannnnn.... kalau tak bleh jer loan dulu ngan my sis... tapi sebb barang yang aku nak beli tuh ada voucher... so..kalau aku guna cash semua... nak beli apa plak nganvoucher tuh nnt... membazir kan.... tak membazir gak... tapi... lebih lah plak duit keluar... sbb memang akan membuat rembatan yang lebih kan...
sebbb bende tuh memang diperlukan sagt.... dah kene gi lagik... nak beli gak.. nak beli gak... gi lah labu....
hmmm tuh lah.. tatau nak citer apa... tapi gambar makanan jer kan.. dah tuh... tak jadik membeli.. gi lah mencekik.... :p

Comments

Bidadari said…
ni cerita makan ni...
adenium said…
baiduri - hehehe... ye betulllll

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan