...HEPPI BESDAY MEME....

entri ini khas untuk my little sis.... adik a.k.a meme ..... harinih adalah harijadi meme.... she is 18 today... heppi besday meme





{{{{{{NIH ENTRI LAMA.....aku sungguh tak paham dengan meme punya cita-cita... heheeh... meme nak jadik polis... normally... kalau masa kanak2 bercita2 nak jadik polis... bila dah besar... mesti cita-cita dah lain kan... nih tak... masih tau nak jadik polis...last aku tanya dia.... dia masih nak jadik polis...masa kecik2 dulu.... tak miss tgk citer gerak khas,..... tapi meme kata... dia nak jadik.. ketua polis negara wanita yang pertama... insya allah...}}}}}}}

again... heppi birthday meme



Comments

Anonymous said…
hepi bday adik..jadi le dr aznida..klu haziq demam umi bwk jpe acik je..jiq klu g klinik mesti mtk gule2 dgn doc..
Ayu Zuraida said…
hepi bday meme...miz u so much..tunggu kk lik nnt ye..cayaaaannng meme..
adenium said…
anonymous - sebb jiq nak gula2 lah acik taknak jd doctor... kan jiq nak keje kat bukit aman sesama ngan achik...heheh

ayuzuraida - dah beli ke present untuk memem..???

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan