a friend....

kadang2... kalau tetiba terima satu email ke.. mesg ker.. koll ker dari seorang kawan lama... rasa teruja jugak kan... terutama daripada seorang kawan.. yang kita yang melarikan diri dari dia... atas ALASAN yang kurang cerdik.... kannnn....

few days back... aku terima email dari seorang kawan lama..... dengan tajuk.. "as friend, we forget the past" ...

"
i suddenly remember

any way my number **********, only if u still a true friend
im in two-cities brunei, and Kl
***
"

owhhh... dia dah tukar phone number rupanya... nak bagi no phone baru lah nih... thanks anyway......



kalau dah kawan kita email kita bebaik cenggitu... aku respon jer...



wahhh intro.... suddenly remember... owhhhh.. i rememr u jugak lah kan.. hahaha... dua tiga hari nih lah.... rasa macam nak draf proposal untuk sambung belajar...(TAK DRAF JUGAKKKKKKK LAGIK NIH WEIII) ... so.. tuh yang tetiba teringat ... cehhh macam telepati lah plak... bukan apa...

ingat lagik..masa buat proposal untuk masters dulu... walaupun kitorang bidang yang berlainan... memang dia lah dok gigih tolong aku buat.... in term of structure gitu lah kan.. content... aku lah kene buat... dah kata pun dia bidang lain... tapi paling lawak.. siap lah dia jadik penemuduga plak...

hmm itu lah kan... hargailah kawan... jangan sebab seseorang yang ntah haper-haper yang singgah sekejap dalam hidup kita.... kita cuba larikan diri dari kan kita... PENGAJARAN nih... end up sekarang.. siapa yang cuba tanya kabar kat kita...? kawan kita jugak kan.... so hargailah kawan yang baik.... :D



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam