exercise gak kerrrr

bersenam jugak ke bulan puasa...???? owh ...aku bersenam.. heheheh... hish tension nih... sedang buat entri nih... sekali ntah haper hapwer jer... terhilang.... tension OKKKKK....

biasa balik kerja.. aku akan singgah park.... alaaaa...buat lah brisk walking sket2 kan... at least berpeluh gak sket2.... tapi lengang korang park tuh.... walaupun pada bulan2 biasa dipenuhi oleh mereka2 yang tidak berpuasa.... tapi masa bulan berpuasa... ngan depa2 skali takde ..hahahaha...

bersenam masa nak berbuka ok kot kan... kalau pepagi tuh...hazab jugak lah... nih... kejapan dah nak berbuka... dah tu... takde lah bersebuk2 dengan orang nak balik... so.. time nak balik... adalah tidak jemmmm...

aku selalu singgah kat kevinzahri dot com.... baca sket2 tips kesihatan nih... hehhehe...bukan apa.. aku nih skang..sunguh SUKAR nak turun kan berat... dah tu bulan puasa pulak... juadah berbuka nya... hmmmm sungguh lah menyumbang kepada KEGEMUKKAN... walaupun makan sket... bagik aku lahhh....

so... marilah kita menjaga kesihatan... tak kurus pun... sihat.... so selamat bersenam.. dan selamat berpuasa... :D

Comments

RaYzeef said…
sid good routine, lari sebelum iftar memang bagus:)

lepas ni dah boleh join lari 10km kot..he he
adenium said…
rayzeef - huhhh... bleh ker... hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan