biru ke isnin ku...?

satu lagi minggu baru... tapi... weekend baru nih takde banyak aktiviti... sejak dua menjak nih... asyik lah kesihatan tuh tak menentu... so... banyak rehat kan diri jer lah dua tiga menjak nih...

dah nak masuk bulan ramadhan... selamat datang ramadhan al mubarak.... semoga ramadhan kali ini... lebih baik dari ramadhan yang sebelum nya... ye lah.. mana tahu jika ini ramadhan terakhir kita.....

hari nih... aku ada lecture the whole day... hek eleh...orang lain the whole week.. the whole month... tak kecoh pun... heheh... owh ya.. walaupun aku bukan lah seorang trainer yang gifted ... untuk bagik ceramah nih...hehehe.. tapi.. kalau aku taknak buat... aku tak buat...kalau aku buat... aku tak merungut ye... sesaja merungut lah maksud aku...(lecture nih sebahagian jer dari keje aku... bukan lah sepenuh masa ye ) so aku ada pilihan untuk nak atau tak... mengikut kelapangan...dan pengetahuan so... TOLONG ye.. jgn buat cerita... sampaikan cerita... apa2 lah yang tak betul... dah lah.. stop it lah kay... dah nak ramadhan nih...

apa aktiviti ramadhan kali nih...echehhhh ramadahn pun ada aktiviti ke... owh... sudah semestinya kan... nnt lah... dalam entri berikut2 nya lah ye.... hehehehe...

sekian sahaja lah... saya mayangkelapa untuk adenium dot blogspot dot com ... :P

Comments

Liza said…
how's your new big boss, kirim salam yer kat dia
adenium said…
liza - too early to judge.. blom seratus ari..but so far..so gud... hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan