MY WATER MOMENTS

Aktiviti bersukaria bersama famili yang melibatkan air... atau pun...'my water moment' memang banyak... sayang nya... tidak banyak yang dapat dicapture... almaklumlah... sayang jugak kalau kamera masuk air... apa taknya... kalau dah bersukaria dalam air... tinggalkan jer kamera dalam beg....:D
so bila nak kenang kenangkan balik... hurmmmm... memang dah tak banyak..kalau ada pun... yang lite2 sahaja... kerana kene ambik dari jauh lah kan...

sungguh teruja...bila nuffnang ada sumthing to 'give away' ..yesss...it's SONY Cyber-shot TX5 ..

menariknyaaaa..kalau lah dapat... mesti... 'my water moments' selepas nih... lebih menarik dari dari sebelum nya...

nih masa kat JB...haziq yang memang pantang tgk air... tapi gambar nih terpaksa lah diambil dari jauh... apa taknya... terus haziq nak simbah air pada orang....

semasa ke 7-tier waterfall semasa aktiviti lasak ATV.

di pantai seberang pintasan Dungun...
seronoknya dapat berenang berkawan2...

hmmm bayangkan.. kalau dapat camera yang lebih baik... mesti pa yang dicapture lebih menarik kan..... :D



bila tengok SONY Cyber-shot TX5 nih.... wahhh menariknya......hmm antara features yang menarik...

Water-proof
Dive in with the water-proof Cyber-shot TX5. Capture beautiful underwater shots up to 3m deep for up to 60 minutes*.

Temperature-proof
Keep on shooting even below freezing point up to –10ÂșC** with this tough camera in harsh weather conditions.

Dust-proof
With the superb dust-resistance of the Cyber-shot TX5, you can be assured to always get spotless images whatever the environment is!

Shock-proof
The shock-proof design of the Cyber-shot TX5 allows drops of up to a height of 1.5m*, the usual height we hold the camera for photo-taking.

hmmm ...satu lagik freature yang menarik minat aku.... 'intelligent sweep panorama' ...sbb feature nih bleh recognise faces dan jugak subject movemnet.... wahhhh terujaaaa... :D


Comments

Ayu Zuraida said…
cmne i boleh terlepas gmbr i bersama meme tepi pntai tu??
adenium said…
ayu zuraida - hmm..nak cuci lah tuh..hehehe
Ayu Zuraida said…
xnklah..gmbr ni terseksi la plak..hehehe..
Anonymous said…
time tu mklg baru sari bgelar pn ayu..sbb tu seksi sket..heheh..
adenium said…
anonymous - paklang sengeh jer agaknya kan... tgk bini dia dok gitu tepi pantai...
Ayu Zuraida said…
pklang xtgk lagi..ni baru nk tunjuk..aritu kn dia xikut..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan