BATIK TERENGGANU- II

Hai korang semua... meh nak promo lagik nih.... more batik... baju raya aku thn nih pun batik ye... hehehe.... nih adik aku punya biz... so... sesapa yang berminat boleh lah email kat ayufelani_210@yahoo.com - penghantaran pos adalah percuma.. :D



(2.1) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220


2.2) 3D LASKAR CREEP
RM 250



(2.3) 3D LASKAR DREEP
RM 250



(2.4) 3D LASKAR CREEP
RM 250



(2.5) 3D LASKAR JACOUB
RM 240



(2.6) 3D LASKAR JACOUB
RM240


(2.7) LASKAR PELANGI
RM 250


(2.8) SATIN ANUGERAH
RM 340


(2.9) AWAN DANIA JACOUB
RM 230



(2.10) K.L JACOUB
RM 240


(2.11) LASKAR 3D SATIN
RM 290


(2.12) CENDRAWASIH JACOUB
RM 240

(2.14) LASKAR 3D SATIN
RM 290
so apa tunggu lagik... kalau berminat.... sila lah email kat ayufelani_210@yahoo.com (penghantaran pos adalah percuma)




Comments

cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

tumpang tanya, if nak kirim samping untuk hantaran boleh ke?
kain dari terengganu cantik-cantik.
hihi..
-___-" tiba-tiba lari dari topic.
Liza said…
cantik sid, nanti tanyer MBH yer, dia pun dah bising byk sgt liza beli kain, siap perli noe brape tahun punyer raya!
adenium said…
cik syahira - owhh...itu kene tanya my sisi yang dok trg tuh... akak jarang gi ...beli ngan dia gak.. hehehe

liza - memang cantikkkk... ngan saya2 sekali terlibat... dah berapa pasang dah nih..hahahah
Ayu Zuraida said…
samping songket ada banyak kategori..nk yang bajet berapa..klu betul2 nk nnt bgtau sid n minta dia inform pada i..atau terus leh PM kat mail i..tq..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan