cerita semua skali...

satu lagi minggu yang padat.... tapi takde aktiviti yang luar biasa pun.... sumer macam biasa sajer......

baru ada chance tgk karate kid... huhh skang kat tropicana city mall pun dah penuh sesak orang tgk wayang... berkejar2 nak tgk show kol 9... skali tinggal 2 3 tempat jer yang paling depan... hmmm what else... opt for 1120pm lah.....
fruits...fruits...fruits... hahaha... membeli fruits... sebelum heading to any tempat makan... kata makan buah bleh kenyang kan... so... kurang lah makan berat nanti nya... konon semata mata nih.... :P
sbb dah lama sgt tak melepak kopitiam.. dan teringin kopi dan roti bakar.... huhh lama sgt dah ke... lama lah kot....
kedai apa nih...? betul saya tatau... hehehe... nih kat tropicana city mall lah jugak....

kueh kelantan... serikaya kot nama dia... masa dok join breakfast... teringin plak nak rasa kueh nih... sekali...manis yang hamat... nak habiskan half pun seksa... kalau kurang sket manis mesti best nih...
bekalan di hari tua... ehh... bekalan letak kat opis... hmm mahal plak bila beli kekecik..sesikit cenggini... tapi kalau beli besar... kene beli satu2... puas nak ngabis.. sampai jemu... jenuh... masuk angin.... so beli kekecik gini... bleh tukar2 flavour...

satu hari yang terlampau kenyang bersarapan.... hmmm ntah haper2 jer aku....
sayur untuk lunch sabtu harituh......
the kids with ice cream....hallamak... gambar tergelap lah pulak....
hadi n haziq....
haziq... gi tengok shrek..tu la...janji ngan dia nak tgk shrek...dari citer nih... belum kuor... skali takde masa.. tak nyempat... dah dia tuntut...kene gak gi bawak dia... sebb kalau tk taknak tgk citer lain... hahaha...ajak tgk toy stori pun... 'kita tgk shrek dulu...' ... owh ya.. spek mata baru tuh... ben-10... hehehe
sate... haziq nya fave lah nih... sket2...kalau abah dia keje weekend... call tanya nak makan apa... 'abah beli sate... dah lama haziq tak makan sate...' ...wahh lama lah sgt... padahal... arituh jer baru makan... tapi.. dah memang fave dia... belikan jer lah.... hehehe....
emmm ok... tuh jer...sekian.... :D


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam