gurls only...

meh nak citer sket.... apa yang gurls only nih.... takde apa lah pun nya.... actually nih adalah... sessi lepak2 sambil makan2... kawan2 sekolah aku... huishhh tiap minggu... hmmm kali nih gurls only... naper gurls only... saja jer....
actually... kawan aku nih... dok UK... both husband n wife... kawan sekelas aku... tapi... the husband dah balik awal ke UK... so... we decided to hang out untuk gurls sahaja...
venue kali nih... aku buat kat umah aku... umah sewa... kat KD tuh... saja lah nak lepak kat umah..instead of kat tempat lainnya tuh....biasalah...kalau kat umah tuh... rasa freedom sket... hehehe... kan...
actually ramai yang tak dapat join... sbb nih pun kira last minute punya agenda... maklum lah kawan aku tuh... balik sini pun dalam 3 weeks jer... so.. sungguh lah pack agenda dia jugak kan... tapi memandangkan dia memang dah nak balik UK dah pun... so... mana yang ada jer lah...
kalau takat lepak...borak2... tak meriah lah kan... so ..sapa yang datang... bawak jer lah apa2 ye... so.. sesambil tuh... bleh lah kita makan2... so.. masing2... bawak lah macam2 macam2... hehehe...
walaupun sekejap jer aktiviti kitorang... tapi seronok lah... not only kawan aku yang dok UK nih... yang lama tak jumpa... lama pun... ada gak harituh jumpa... tapi... ada sorang yang datang nih... memang aku tak pernah jumpa since lepas sekolah... huhhh bayangkan ...heheheh....padahal... opis aku.. ngan opis dia... lebih kurang sebelah menyebelah jer... tapi takde jodoh nak jumpa kan... apa nak buat..hehehe
lawak jugak bila bukak cerita lama....tak payah lah citer kat sini... cerita lama anyway... heheh... tapi itu cerita baik sebenarnya... adoii... bleh kira bakti nih..... the contribution... opppsss... enough said ...heheheh
cenggitu la... kalau lama2 tak jumpa... seronok jugakkan... sesekali berkumpul cenggini... ye lah... kita zama sekolah dulu... hahaha... totally bukan kita sekarang lah kan... masing2 memang tengah nakal dulu... adoii... rasa macam tak lulus jer nak hidup sendiri macam skang... hehehe.. tapi itu lah kan... nakal kita dulu... kita tetap lah tau... apa tujuan kita ke sekolah kan... sebb tuh kita tak tersasar jauh kot... hehehe
actually kitorang... bebudak sekolah aku dulu lah... memang plan jer skang nih nak buat aktiviti-aktiviti camnih... tak boleh lah selalu... sebab amsing2 ada komitmen jugak kan... so... kalau ada kelapangan... boleh lah... so.. next ..mungkin openhouse raya lah plak... errr.. awal nya cakap pasal raya... puasa pun belom kan... hehehe....

Comments

bestnyer dear... get together with friends... hehehe
atty's said…
seronok dapat lepak ngn kawan .sambil tu lah leh makan2..
adenium said…
mimie azimask - yesss... memang best... habis lah kuor cerita lama segala... :D

atty's - tuh yang best tuh kakty... sambil borak sambil makan... tak sedar... :D
Lyn Yusoff said…
im cravinf for donuts!!!!
adenium said…
lyn yusoff- lyn... sushi donut nih.. sid rasa tak best sgt...since..i more to chocolate.. hehehe..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam