apa nak citer nihhhh

dah lama tak berhapdet... bukan pe... weekend adalah bizi sket... dah tuh... skang kan broadband punya connection adalah sangat menghampakan.... kalau malam2... nak upload gambar... bercinta... bukan bercinta ngan tokey broadband tuh... bercinta ngan lappy sendiri lah... dah dok ngadap... tak gak berjaya..... so aku biarkan jer lah....
sessi makan2 kat kg baru... aku kalau nak gi sendirik memang malas kalau area2 nih... mau taknya... parking susah.... kalau ikut kengkawan... aku on sajer... hehehe.... ehhh betul tau.. aku memang avoid sungguh area yang peningkan kepala aku untuk parking.... ada jugak... yang parking mahalllll pun susah nak dapat sport... ntah haper2 jer kan...
ini pulak sessi kenduri mcd ... untuk GBM... dah lama tak kenduri... owhhh takk.. pre kenduri nih... sebelum kenduri besar makan nasi beriani... heheheh....
korang tau ke haper nih... hmmm kalau gi kedai mamak... mintak lah IDLI... ini lah dia.... layan jugak lah erk mende nih makan ngan kari.... aku nih... memang suka kari lah... tapi masaka kari tak reti....
kek birthday... owh... nih bukan haziq anak buah aku punya... kan dah dua bijik kek beli untuk dia arituh... nih... abang haziq anak su... punya birthday..... leh lah ko jinak2 gi baking class su... nnt bleh bukak bakery... :P
karipap ikan... aku tatau lah sedap ke tak nih... lom sempat goreng lagik... tapi... kan... punya lah excited aku jumpa nih... hahaha... terus beli... apa taknya... ken main carik frozen karipap ikan... kalau tak... balik dungun jer lah bleh makan pun.... kalau sedap... nampaknya.. aku akan jadik pembeli tetap lah lepas nih... hehehe
sesi layan world cup kat HD... masa nih... brazil lawan protugal arituh... bosan giller... tak kesah lah... kalau korang dah qualified pun kan... tapi aku still nak tgk game kan.... beriya gi layan kat HD... sampai gi jauh.... skali... chehhhh...tapi skang.,...semua memang tgh struggle kan kan... knock-down session ..hehehe... dan seterusnya lah kan....tuh yang aku malas nak tgk masa memula tuh...
takde gambar dah... sbb lembab sgt nak upload..... sekian terima kasih...

Comments

kakcikseroja said…
Eh.. karipap ikan?? sedap ke?? kalau sedap, nak cuba. :)
Lyn Yusoff said…
sedap ker karipap ikan tu??
tak pernah try lak..
adenium said…
kakcikseroja - errr...kalau yang saya biasa makan kat trg tuh...sedappp... sbb saya memang pencinta ikan... hehehe

lyn yusoff - i like lyn... hehehe
mamasue said…
hi! meleleh aiyaq lioq tgk kek....sedapnya chocolate topping tu.
adenium said…
mamasue - hmm kann... tapi your cuppies pun look delicious... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan